baśka96 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 W drugim dniu kalendarzowej wiosny wróciła u mnie zima w pełnej krasie :grin: Sypie gęsty śnieg, wszystko wokół jest białe.Normalnie ROZPACZ ! ! ! Cytuj
mac51 Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Baśka96,nie załamuj się,u mnie wczoraj też tak było,a dzisiaj piękne słoneczko. Snieg znika w oczach,plus 9 stopni :grin: Cytuj
baśka96 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Dzięki Mac 51, śnieg nadal sypie tylko na szczęście już drobniutki, a więc jest nadzieja że wkrótce całkiem przestanie. Pozdrawiam Cytuj
Miuriel Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Jak wczoraj pisaliście o śniegu to sobie nie mogłam wyobrazić a dzisiaj i u nas biało. Zdjęcia dzisiejsze z godz. ok 11. Cytuj
kate_76 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Piekne zdjecia Miuriel . u mnie niestety tez zmiany w pogodzie co prawda nie ma sniegu ale zato od samego rana pada deszcz (o zgrozo) a bylo tak pieknie.... Cytuj
basga Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 MIURIEL-śliczne fotki,jak będzie nam za gorąco to sobie popatrzymy dla ochłody :grin: Kate-jeszcze będzie pięknie,wytrzymaj parę dni :mrgreen: Cytuj
mac51 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Ponieważ pogoda na to pozwala,zaczynam dzisiaj pracę w moim ogródku. A jak wygladają wiosenne prace u Was? 🙂 Cytuj
baśka96 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 U mnie pogoda jeszcze na to nie pozwala, jest bardzo zimno i do tego wieje silny wiatr brrr.... 🙂 .Poczekam aż słoneczko trochę bardziej ogrzeje Ziemię.Pozdrawiam 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Mac-nie za zimno na ogródek? 🙂 Ja mieszkam w bloku więc wiosenne porządki dotyczą tylko mycia okien itp. U mnie też wieje! Cytuj
Dorunia Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 U mnie za oknem świeci pięknie słonko,ale wiatr wieje...na ogródek jeszcze nie wychodzimy...mamy malutki,ale zawsze jest...są na nim borówki,drzewka śliwkowe,wiśniowe,agrest i piękna trawka i kwiaty 🙂 🙂 🙂 Cytuj
Miuriel Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 To ja się przyznam, że jak było tych kilka cieplejszych dni wzięłam się za ogródek na całego. Jak mi ktoś mówił, że jeszcze spadnie śnieg to się pukałam w czoło. 🙂 Posiałam trochę, na szczęście w inspektach. W gruncie też coś tam posiałam, ale temu nic się nie stanie. Już się nie mogę doczekać ogródkowych prac. Cytuj
mac51 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Ogródek z grubsza opanowany.Posiana pietruszka naciowa,koperek,posadzona cebula dymka i czosnek na krety(próba) Teraz można cos przekąsić ,czy wiecie że dziś w nocy przestawiamy zegarki? 🙂 Cytuj
baśka96 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 W gruncie też coś tam posiałam, ale temu nic się nie stanie. Już się nie mogę doczekać ogródkowych prac. Dziewczyno ! ! ! Sezon sie dopiero zaczyna, cała wiosna i lato przed Toba ! ! ! Pozdrawiam. 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Tak-dzisiejsza noc będzie krótsza o godzinkę 🙂 W trzy godzinki zrobiłeś sporo w tym ogródeczku,okryłeś to czymś tak na wszelki wypadek? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi