Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Baśka96,nie załamuj się,u mnie wczoraj też tak było,a dzisiaj piękne słoneczko. Snieg znika w oczach,plus 9 stopni :grin: post-5154-1174561301_thumb.gif

Opublikowano

MIURIEL-śliczne fotki,jak będzie nam za gorąco to sobie popatrzymy dla ochłody :grin: Kate-jeszcze będzie pięknie,wytrzymaj parę dni :mrgreen:

Opublikowano

Ponieważ pogoda na to pozwala,zaczynam dzisiaj pracę w moim ogródku. A jak wygladają wiosenne prace u Was? 🙂

Opublikowano

U mnie pogoda jeszcze na to nie pozwala, jest bardzo zimno i do tego wieje silny wiatr brrr.... 🙂 .Poczekam aż słoneczko trochę bardziej ogrzeje Ziemię.Pozdrawiam 🙂

Opublikowano

Mac-nie za zimno na ogródek? 🙂 Ja mieszkam w bloku więc wiosenne porządki dotyczą tylko mycia okien itp. U mnie też wieje!

Opublikowano

U mnie za oknem świeci pięknie słonko,ale wiatr wieje...na ogródek jeszcze nie wychodzimy...mamy malutki,ale zawsze jest...są na nim borówki,drzewka śliwkowe,wiśniowe,agrest i piękna trawka i kwiaty 🙂 🙂 🙂

Opublikowano

To ja się przyznam, że jak było tych kilka cieplejszych dni wzięłam się za ogródek na całego. Jak mi ktoś mówił, że jeszcze spadnie śnieg to się pukałam w czoło. 🙂 Posiałam trochę, na szczęście w inspektach. W gruncie też coś tam posiałam, ale temu nic się nie stanie. Już się nie mogę doczekać ogródkowych prac.

Opublikowano

Ogródek z grubsza opanowany.Posiana pietruszka naciowa,koperek,posadzona cebula dymka i czosnek na krety(próba) Teraz można cos przekąsić ,czy wiecie że dziś w nocy przestawiamy zegarki? 🙂

Opublikowano

W gruncie też coś tam posiałam, ale temu nic się nie stanie. Już się nie mogę doczekać ogródkowych prac.

Dziewczyno ! ! ! Sezon sie dopiero zaczyna, cała wiosna i lato przed Toba ! ! ! Pozdrawiam. 🙂
Opublikowano

Tak-dzisiejsza noc będzie krótsza o godzinkę 🙂 W trzy godzinki zrobiłeś sporo w tym ogródeczku,okryłeś to czymś tak na wszelki wypadek?