Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wreszcie dotarła do mnie wiosna 🙂 🙂 :roll: A ja zamiast prac w ogródku, to sobie w doniczkach popracowałam 🙂 I mam dwie nowe doniczki kaktusów i dwie rojników :roll: Oby coś z tego urosło, bo wszystko z nasionek...

Opublikowano

Dziewczyno ! ! ! Sezon sie dopiero zaczyna, cała wiosna i lato przed Toba ! ! ! Pozdrawiam. icon_biggrin.gif

No właśnie nie wiem czemu się rak rozpędziłam, a w planach mam tyle siania i sadzenia, że nie wiem jak ja to potem wszystko obrobię. Ach ten mój słomiany zapał...
Opublikowano

U mnie było dziś pięknie,temp.po południu przekroczyła 20*C,mam nadzieję,że to już ta prawdziwa wiosna 🙂

Opublikowano

U mnie dziś była piękna pogoda i mam nadzieję że tak już zostanie.Jutro biorę się za ogródek-wiecie może to i za wcześnie ale ślubny jest na urlopie to muszę go wykorzystać-no nie? Tak w ogóle to chciałam się przywitać bo długo mnie nie było.Weszłam na czata ale nikogo nie było.To witam wszystkich wiosennie 🙂 🙂 🙂

Opublikowano

U mnie też zapowiada się śliczny dzień,ale zazdroszczę Wam tej działeczki 🙂 ja to nawet grilla nie mam gdzie zrobić 🙂 Tylko nie przeforsujcie się bo dostaniecie zakwasów 🙂

Opublikowano

Wow to super Doruniu nareszcie mamy wiosnę ;) Dzisiaj jest u nas piękna słoneczna pogoda, do tego ten śpiew ptaków... aż chce się żyć ;) Ja porządki w ogródku zaczęłam już 2 tygodnie temu, wtedy była nawet fajna pogoda ;) Bardzo lubię "prace ogrodowe" ;)

Opublikowano

Mnie rano też budzi świergot ptaków ;) ale bociana to już wolałabym nie widzieć ;)

Opublikowano

Bociany proszę kierować do mnie, chętnie przyjmę. Żeby nie to męczące wiatrzysko to bym pewnie siedziała w ogrodzie cały dzień. Chociaż mój mały smyk raczej by mi na to nie pozwolił. Ostatnio pomagał mi sadzić cebulkę, obierał dokładnie.