Rybka1103 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Wreszcie dotarła do mnie wiosna 🙂 🙂 :roll: A ja zamiast prac w ogródku, to sobie w doniczkach popracowałam 🙂 I mam dwie nowe doniczki kaktusów i dwie rojników :roll: Oby coś z tego urosło, bo wszystko z nasionek... Cytuj
basga Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Wyhodowałaś kaktusy z nasionek? 🙂 Gratuluję! Cytuj
Miuriel Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 Dziewczyno ! ! ! Sezon sie dopiero zaczyna, cała wiosna i lato przed Toba ! ! ! Pozdrawiam. icon_biggrin.gif No właśnie nie wiem czemu się rak rozpędziłam, a w planach mam tyle siania i sadzenia, że nie wiem jak ja to potem wszystko obrobię. Ach ten mój słomiany zapał... Cytuj
basga Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 U mnie było dziś pięknie,temp.po południu przekroczyła 20*C,mam nadzieję,że to już ta prawdziwa wiosna 🙂 Cytuj
gabi-ostra Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 U mnie dziś była piękna pogoda i mam nadzieję że tak już zostanie.Jutro biorę się za ogródek-wiecie może to i za wcześnie ale ślubny jest na urlopie to muszę go wykorzystać-no nie? Tak w ogóle to chciałam się przywitać bo długo mnie nie było.Weszłam na czata ale nikogo nie było.To witam wszystkich wiosennie 🙂 🙂 🙂 Cytuj
Ewa1 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Piękna dziś pogoda. Trzeba iść na działeczkę. 🙂 Cytuj
Dorunia Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 U mnie też piękna pogoda...może wybiorę się na działeczkę...małą,ale zawsze jest 🙂 Cytuj
mac51 Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 U mnie tez słońce,a więc do pracy na powietrzu,trochę ruchu nie zaszkodzi 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 U mnie też zapowiada się śliczny dzień,ale zazdroszczę Wam tej działeczki 🙂 ja to nawet grilla nie mam gdzie zrobić 🙂 Tylko nie przeforsujcie się bo dostaniecie zakwasów 🙂 Cytuj
mac51 Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Basga,rozbawiłaś mnie tymi zakwasami 🙂 Jeszcze się śmieję 🙂 🙂 :roll: Cytuj
Dorunia Opublikowano 27 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2007 Już wiosna na całego...wczoraj widziałam bociana... pierwszy raz w tym roku ;) Cytuj
Dorota Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Wow to super Doruniu nareszcie mamy wiosnę ;) Dzisiaj jest u nas piękna słoneczna pogoda, do tego ten śpiew ptaków... aż chce się żyć ;) Ja porządki w ogródku zaczęłam już 2 tygodnie temu, wtedy była nawet fajna pogoda ;) Bardzo lubię "prace ogrodowe" ;) Cytuj
basga Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Mnie rano też budzi świergot ptaków ;) ale bociana to już wolałabym nie widzieć ;) Cytuj
Miuriel Opublikowano 28 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2007 Bociany proszę kierować do mnie, chętnie przyjmę. Żeby nie to męczące wiatrzysko to bym pewnie siedziała w ogrodzie cały dzień. Chociaż mój mały smyk raczej by mi na to nie pozwolił. Ostatnio pomagał mi sadzić cebulkę, obierał dokładnie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi