Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ależ Ci zazdroszczę,ja nie dość że wyglądam jak córka piekarza to jeszcze opalam się na czerwono i piegi zaraz mi wychodzą,może w sobotę złapię troszkę słoneczka :razz: Nie lubię się opalać ale choć troszkę trzeba bo ludziska będą się za mną oglądać :grin:

Opublikowano

Ja też nie lubię się opalać,ale mam ciemną karnację i wystarczy,że pochodzę trochę i słoneczko ładnie opala mnie,a takie leżenie plackiem na słońcu to wcale nie dla mnie... :razz: :razz: :grin:

Opublikowano

U mnie wiosna też na całego! :arrow:

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

Opublikowano

Moja wiosna również w pełni, co za tym idzie nie mam zbyt wiele czasu na forum. Zdjęć niestety nie wkleję bo mi mąż zabrał w podróż aparat. mac51 na tym czwartym zdjęciu to są malutkie gołąbki ? Ja wiejska dziewczyna ale nie poznaję.

Opublikowano

Muszę więc Wam wyjaśnić :arrow: Miuriel zgadła,to są malutkie gołąbki :grin:

Ten trochę starszy. Tu całe stadko.

A tu inne kurki(silki) A tu mój piesek...Myszka.

Opublikowano

Gołębie, cudowne ptaki. Kocham gołębie. Jak mi pięknie bez pachnie w pokoju. Tylko jedną gałązkę wsadziłam do wazonu. Jakoś chyba szybko zakwitł w tym roku, czy mi się wydaje? Jaśmin też na już pączki, to dopiero będzie zapach.

Opublikowano

Na dworze dzisiaj trochę chłodniej,ale wszystko kwitnie :razz:

Opublikowano

Piękne kwiaty Mac.Te ostatnie to chyba pelargonie,ja kocham te kwiaty.Mam je każdego roku na balkonie.Mój balkon ma 6 m dł i na całej barierce w skrzynkach wiszą właśnie piękne pelargonie, latem kiedy się rozrosną wszyscy je podziwiają,ale trzeba je dużo nawozić dbać o nie.Dodatkowo mam zawsze kwietnik od posadzki do sufitu i tam mam pelargonie w różnych kolorach Każdego roku wydaje na nie trochę kasy,ale latem efekt jest przepiękny. :razz: :razz:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Na początku maja byliśmy na urlopie na południu Polski i stwierdziliśmy jednoznacznie,że tam rośliny i drzewa są bardziej rozwinięte,a potem za kilka dni pojechaliśmy koło Augustowa i tam z kolei wszystko jest mniej rozwinięte niż u nas na północy kraju nie wspominając już o południu :razz:

Opublikowano

Aaaa,to już wiem,dlaczego byłaś zdziwiona,że mlecze u mnie kwitną :razz: teraz to kasztanowce są w pełnym rozkwicie.