basga Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 ależ Ci zazdroszczę,ja nie dość że wyglądam jak córka piekarza to jeszcze opalam się na czerwono i piegi zaraz mi wychodzą,może w sobotę złapię troszkę słoneczka :razz: Nie lubię się opalać ale choć troszkę trzeba bo ludziska będą się za mną oglądać :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja też nie lubię się opalać,ale mam ciemną karnację i wystarczy,że pochodzę trochę i słoneczko ładnie opala mnie,a takie leżenie plackiem na słońcu to wcale nie dla mnie... :razz: :razz: :grin: Cytuj
Basia K Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Spedzalismy weekend u tesciowej.... Domek,ogródek,sad...nie to,co moje blokowisko Caly czas spedzalam na dworze-pogoda super! Cytuj
mac51 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 U mnie wiosna też na całego! :arrow: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Miuriel Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Moja wiosna również w pełni, co za tym idzie nie mam zbyt wiele czasu na forum. Zdjęć niestety nie wkleję bo mi mąż zabrał w podróż aparat. mac51 na tym czwartym zdjęciu to są malutkie gołąbki ? Ja wiejska dziewczyna ale nie poznaję. Cytuj
basga Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Ja myślę,że to indyki malutkie. Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Mac piękne zdjęcia...kurki super i piękne kwiatuszki...to właśnie są uroki mieszkania w domku z ogrodem :arrow: Cytuj
mac51 Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2007 Muszę więc Wam wyjaśnić :arrow: Miuriel zgadła,to są malutkie gołąbki :grin: Ten trochę starszy. Tu całe stadko. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] A tu inne kurki(silki) A tu mój piesek...Myszka. [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Miuriel Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Gołębie, cudowne ptaki. Kocham gołębie. Jak mi pięknie bez pachnie w pokoju. Tylko jedną gałązkę wsadziłam do wazonu. Jakoś chyba szybko zakwitł w tym roku, czy mi się wydaje? Jaśmin też na już pączki, to dopiero będzie zapach. Cytuj
Basia K Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Ja dzis bylam w pracy :razz: Dostalam od jednego z klientów piekny bukiet bzu.Pachnialo w calym sklepie. Cytuj
mac51 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Na dworze dzisiaj trochę chłodniej,ale wszystko kwitnie :razz: [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Ewa1 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Piękne kwiaty Mac.Te ostatnie to chyba pelargonie,ja kocham te kwiaty.Mam je każdego roku na balkonie.Mój balkon ma 6 m dł i na całej barierce w skrzynkach wiszą właśnie piękne pelargonie, latem kiedy się rozrosną wszyscy je podziwiają,ale trzeba je dużo nawozić dbać o nie.Dodatkowo mam zawsze kwietnik od posadzki do sufitu i tam mam pelargonie w różnych kolorach Każdego roku wydaje na nie trochę kasy,ale latem efekt jest przepiękny. :razz: :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Na początku maja byliśmy na urlopie na południu Polski i stwierdziliśmy jednoznacznie,że tam rośliny i drzewa są bardziej rozwinięte,a potem za kilka dni pojechaliśmy koło Augustowa i tam z kolei wszystko jest mniej rozwinięte niż u nas na północy kraju nie wspominając już o południu :razz: Cytuj
basga Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Aaaa,to już wiem,dlaczego byłaś zdziwiona,że mlecze u mnie kwitną :razz: teraz to kasztanowce są w pełnym rozkwicie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi