andy8 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 proszę napiszcie jakie ciasta zamierzacie robić na Wielkanoc,ja dostałam prawdziwego kręcioła jest tak dużo przepisów,sama nie wiem na co sie zdecydować,może z wami podejmę dobra decyzję z góry dziękuję za wszystkie wpisy i pozdrawiam :grin: Cytuj
EWA1992 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Ja napewno upieke sernika i makowca lub dwa w jednym czyli seromakowiec(przepadam za tymi ciastami) a co do innych ciast ojej musze pomyśleć... Cytuj
Miuriel Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Na pewno cielaczka, makowiec na kruchym, keks i jeszcze jedno z owocami. Cytuj
zazula226 Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Sernik na pewno, makowiec być może, chałwowe na 100% no i bezwarunkowo babeczke herbacianą:grin:)) Cytuj
apsik Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Ja napewno babeczkę i sernik....tak tradycyjnie[dostałam przepis na sernik to będę miała okazję wypróbować,podobno jest supersmaczny,jak sprawdzę czy tak jest to podam] A co jeszcze to właściwie się nie zastanawiałam,nie jem już 4 tygodnie nic słodkiego to dla mnie wszystko będzie dobre... :grin: ha ha ha Cytuj
Jolcia Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Ja mam w planach marcepan czyli serowo makowe,orzechowca,krakersik. :grin: Cytuj
Gość BaskaW Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Na pewno cielaczka, makowiec na kruchym, keks i jeszcze jedno z owocami. A jak robi się cielaczka? jesli można prosic o przepis bawa1@wp.pl bo mnie zaintrygował swoją nazwą. Cytuj
basga Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Basiu-cielaczek jest w słodkościach,przepis JustynyZ. https://www.smaczny.pl/forum/index.php?show...mp;hl=CIELACZEK Cytuj
mac51 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja zrobię mazurek pomarańczowy i łatwą babkę,może mi doradzicie jaką :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja będę chciała zrobić mazurka, sernik, tort (bo moja teściowa ma urodziny :grin:), bajkowe jajka - kilka wydmuszek już mam :grin: , i dwie sałatki - jestem w trakcie szukania przepisów na to wszystko :grin: Mac, a może zrobisz babkę z majonezem, sama też się nad nią zastanawiam :grin: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi