Justyna.K Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 kate super bardzo się cieszę że smakuje Cytuj
kate_76 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 zdjecie dodaje dzis bo lepiej sie kroi ,co prawda te maliny opadly ale smak jest bardzo dobry , no a najwazniejsze to robi sie ekspresowo! dzieki Justynko Cytuj
Justyna.K Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Podnosze teraz sezon na truskawki a placek naprawdę warto zrobić. :cry: Cytuj
Agawcia Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 A co zrobic zeby owoce nie opadly na dno???cos slyszalam ze trzeba chyba w mace obtoczyc ale nie jestem pewna hmmm,a co bedzie jak nie dam kaszy?? Cytuj
bernadettt Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Żeby owoce nie opadły obtaczam je w mące lub bułce tartej.Toa samo robię z bakaliami.Ciasto jest proste i przepyszne Justynko.Pozdrawiam :wink: :grin: :grin: Cytuj
kofik Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Ciasto przepyszne, smak bardzo, określiłabym delikatny, mimo ze ciasto mi nie urosło.Na początku margaryna zważyła sie podczas miksowania razem z cukrem i jajkami, moze była za miekka, bo wyciągnęłam ja wcześniej z lodówki, ale potem zwiększyłam obroty i jakoś sie masa ładnie ubiła. Ciasto upiekłam na prostokątnej blaszce i wyszła cienka warstwa, wyłożyłam truskawki i wstawiłam do piekarnika.Moze ciasta było za mało i dlatego placek wyszedł cienki :razz: . Ale mniejsza o to bo i tak od razu poszła cała blaszka. Będę robić jeszcze raz, ale z malinami i pewnie z podwójnej porcji... Cytuj
Justyna.K Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 kofikbardzo się cieszę że skusiłaś się na ten przepisik co do wyrostu ciasta to trochę dziwne bo mnie rośnie sama widziałaś na zdjęciach a w jakiej blaszce robiłaś prostokątna ale jaka duża mała???Trzymam kciuki żeby następnym razem się udało.Pozdrawiam :razz: Cytuj
l_efta Opublikowano 24 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 witam:) robiłam to ciastko podczas zeszłych wakacji:) teraz jeszcze nie mam takiej możliwości (studia :razz: hihi) ale już niegługo znów będę próbować moich kulinarnych umiejętności.. To ciastko jest naprawde super.. Robi sie je szybko i jest naprawde smaczne.. Mi czasem nie urosło ale i tak było dobre... A co do owoców to najlepiej je przekroic na pół( np duze truskawki) i obtoczyc w mące... Pozdrawiam:) Cytuj
andy8 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2007 Justynko ciasto wyśmienite na piątkę-oto dowód :razz: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 12 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2007 andy8bardzo się cieszę że ciasto smakowało a tych którzy jeszcze gto nie zrobili kusze bo ja kolejny raz wykonałam z podwójnej porcji w tortownicy 30 cm.Ciasto jest na urodziny mojej chrześnicy. Truskawki z zamrażalnika. Ja robiłam to ciasto z śliwkami też było pyszne. :-D [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] Cytuj
Justyna.K Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Dziś upiekłam ten placek wersja zamiast owoców czekolada pokrojona na duże kawałki Cytuj
EWA1992 Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 Justynko - zrobiłam dzisiaj Twoje ciasto,jeszcze nie jadłam ale zamieszczam zdjęcie. Tylko,że mi truskaweczki "poszły" na samo dno... :P . Pozdrawiam Ewa. Cytuj
viola32 Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 No Ewus ciacho smaczniutko wyglada a i obrusik piekniutki w moim guscie :P Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi