Gość goja Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 :P SUPER CIACHO!!! POLECAM WSZYSTKIM.U NAS BARDZO SMAKOWAłO.zwłaszcza mojemu 4 letniemu synkowi. Ps.Dodam,że to jedno z moich pierwszych ciast i od razu wyszło.** :P :P :D ** Pozdrawiam serdecznie autorkę przepisu. goja. Cytuj
Justyna.K Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Ewa bardzo się cieszę że jestes zadowolona a że truskawki opadły to chyba nie zmieniło smaku dzięki za wypróbowanie przepisu i za zamieszczone zdjęcia . Goja również pozdrawiam cieszę sie że ciacho się spisało. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 26 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2008 Violu 32 - dziękuje za miłe słowa,obrusik jest także w moim guście :P . Justynko - ciacho jest smaczne i polecam. Cytuj
kasiek0o7 Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witam:D zdaje się, że macie nowego uczestnika forum. A wszystko przez to ciasto:D nie mogłam się oprzeć żeby go nie zrobić:-D własnie pieczer się w piekarniku:) dam znać jak wyszło:P Dziękuję bardzo i pozdrawiam:* :grin: :grin: Cytuj
halina mlodzieniak Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ale narobiliscie mi apetytu, jutro pieke to ciasto :grin: Cytuj
annu Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Ciasto pyszne :grin: Zniknelo w 1 dzien - polecam. Cytuj
kasiek0o7 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 No i udało się:grin: wyrósł ślicznie, truskawki nie opadły i rodzicom aż ślinka leciała:) to ciasto ma jednak jeden minus... za szybko znika!:grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 13 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Trochę mnie nie było a tu taka niespodzianka bardzo się ciesze że ciasto smakowało. Robię jutro :grin: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 16 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgodnie z obietnicą robiłam z podwójnej porcji Cytuj
kasiek0o7 Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Ja tym razem z wiśniami z mojego ogrodu:) pyyyszne! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi