wika Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Skladniki 1 kg piersi pokrojonych w kostke 3 cebule pokrojone w kostke 3 jajka 5-6 pokrojonych drobno pieczarek 3 lyzki maki ziemiaczanej przyprawy Przygotowanie wszystkie skladniki wymieszac razem i wstawic na 1 godz.do lodowki.Nakladac lyzka( jak racuchy) na goracy tluszcz i smazyc na zloty kolor(Z podanych proporcji wychodzi dosc duzo kotletow, ja osobiscie robie z polowy porcji ) Cytuj
redcherry Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 chyba dział trzeba zmienić :grin: Cytuj
wika Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 nie wiem o co chodzi ze zmiana dzialu przeciez jest w dziale wasze przepisy.Pierwszy raz pisalam przepis moze zrobilam cos nie tak ?? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 wika napisałaś ten przepis w słodkościach :wink:a powinno być w daniach głównych pozdrawiam Cytuj
wika Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 justynko bardzo dziekuje za podpowiedz,nastepnym razem bedzie lepiej Cytuj
Dorota Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 Witaj Wika, przepis jest już przeniesiony do dań głównych :grin: Cytuj
apsik Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Wika piszę pierwsza opinię,placuszki są smaczne i szybkie.Robię je od dawna,na drugi raz spróbuj na końcu dodać ubitą pianę i ja dodaję jeszcze ze 2 łyżki oleju i 2 łyżki przyprawy w płynie ,,maggi''. Polecam wszystkim i gorąco Cię witam na naszym forum Ela. :wink: :grin: :mrgreen: Cytuj
ela52 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Czesc Wika!!! Smaze te kotleciki juz od dawna.Tylko na koniec dodaje ubita piane z bialek. Serdecznie i cieplo witam na naszym forum. :wink: :grin: :mrgreen: Cytuj
Doris Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Wika, a jakie dokładnie przyprawy dajesz do tych kotlecików? Cytuj
amelia1 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam, muszę przyznać, że takie kotleciki sa bardzo smaczne, ja robię podobnie przepis jest :) tutaj Cytuj
EWA1992 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Wika - muszę koniecznie zrobić kotleciki z piersi według Twojego podanego przepisu. Mój mąż bardzo lubi piersi pod każda postacią... :) :wink: :) Cytuj
Doris Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zrobiłam dziś te kotleciki i wyszły świetne. :) Nie wiedziałam za bardzo, jakie dać przyprawy, dałam sól, pieprz i przyprawę do kurczaka i było ok. :D Dzięki za fajny przepis. Oczywiście dam najwyższą notę - 5 gwiazdek. :D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi