kawoszka Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 4 porcje: 4 filety z piersi kurczaka 4 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżeczka suszonego rozmarynu sól, papryka mielona 8 cienkich plastrów wędzonej szynku (najlepiej parmeńska) Mięso opłukać zimną wodą i osuszyć. Filety podsmażyć na rozgrzanej oliwie na złotobrązowo. Zdjąć z patelni, oprószyć rozmarynem, solą i papryką, każdy filet zawinąć w dwa plastry szynki. Podsmażyć na patelni na małym ogniu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.