renigliwice Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Proszę bardzo Doruniu. Śliczne te fiołki a jak pięknie pachną! 🙂 Marcinie- chciałabym pojechać w to miejsce, ale na razie to tylko w sferze marzeń. 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 No extra...teraz to można nazwać zdjęciem bo to co mi rano wyszło to ohydztwo 🙂 Cytuj
Marcin Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Zmodyfikowałbym instrukcję Renigliwice: Zapisz jako i wybieramy typ pliku: JPEG - wtedy plik będzie kilkanaście razy mniejszy i da się wkleić tak jak każdy obrazek. Widziałem, że Basia_K wkleiła obrazek typu BMP - nie dość, że duży (pewnie chwilkę się wysyłał 🙂 ) to jeszcze nie wyświetla się na forum tak jak zdjęcia tylko jako załącznik. Tak więc zmieńmy typ pliku na JPEG (czasami nazywany JPG - ale to generalnie to samo). Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Ja pulpit zapisałam tak jak pisał DeLarge i potem Renia,ale końcówkę robiłam po swojemu czyli przez [ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE] i wyszło mi takie zdjęcie jak jest wyżej. Cytuj
Basia K Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Zmodyfikowałbym instrukcję Renigliwice: Zapisz jako i wybieramy typ pliku: JPEG - wtedy plik będzie kilkanaście razy mniejszy i da się wkleić tak jak każdy obrazek. Widziałem, że Basia_K wkleiła obrazek typu BMP - nie dość, że duży (pewnie chwilkę się wysyłał 🙂 ) to jeszcze nie wyświetla się na forum tak jak zdjęcia tylko jako załącznik. Tak więc zmieńmy typ pliku na JPEG (czasami nazywany JPG - ale to generalnie to samo). "Chwilke"?...cala wiecznosc! No i wlasnie-jakis tam zalacznik,a Wy wklejacie piekne widoki!!! 🙂 Cytuj
basga Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Marcinie-dzięki! Mnie też wychodził tylko załącznik i dopiero jak zmieniłam na jpg to weszło! Wy wszyscy to normalnie geniusze jesteście!!!!!! Cytuj
Basia K Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 MARCINIE!Jestes WIELKI!!!! Juz umiem! Cytuj
Basia K Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Mój maz bardzo czesto zmienia tapety (ale tylko w komputerze 🙂 ) Bede wiec teraz czesciej próbowac 🙂 🙂 :roll: Cytuj
basga Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 JA Z KOLEI DO WSZYSTKIEGO SIĘ PRZYZWYCZAJAM I KAŻDA IKONKA MA SWOJE MIEJSCE,ZRESZTĄ WIDAĆ,ŻE JA MAM NAJBARDZIEJ ZAPCHANY PULPIT 🙂 Cytuj
EWA1992 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Ale macie ładne tapetki na pulpicie. Ja poprosze syna aby mi wkleił bo jak coś zrobie żle będzie na mnie zły... 🙂 Mac- dlaczego masz dwa razy włączony internet i do tego brak połączenia. 🙂 Cytuj
EWA1992 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 U mnie się zmieniają tła na pulpicie,jedno jest syna drugie moje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi