kofik Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 a ja mam obecnie takiego dzidziusia, spodobal sie mojej wiktori, mnie tez. W ogole to podobają mi sie te zdjecia https://images.google.pl/images?q=anna+gede...tart=0&sa=N Cytuj
Dorunia Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Mój pulpit już świąteczny :grin: Cytuj
basga Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Klamerko,Ty chyba nie widziałaś zaśmieconego ekranu...u mnie to tylko srodeczek pusty, dlatego lubię mieć ciemne tło. :grin: Cytuj
ajaj Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 A ja wyszlam na podworko i zrobilam sobie zdiecie (mocno zblizone) STOKROTEK pieknych. I ustawilam sobie jako tlo na pulpicie Cytuj
Elizabethh Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 A to moja aktualna tapeta. Zachód słońca za moim oknem - zdjecie robione kilka dni temu :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi