basga Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Marcin: Ten temat przeniesiono z wątku o pulpitach. ----------------------------------------------------------- No dzięki, mam ten klawisz,będę się uczyć bo nie miałam pojęcia jak to zrobić :grin: Powiedz,czym się różni sygnaturka od avataru i jak sobie zrobić taki napis jak ma np.Dorunia ? Cytuj
DeLarge Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 sygnaturka to podpis który znajduje się pod każdym postem / wiadomością napisaną przez danego użytkownika na forum natomiast avatar to to zdjęcie/grafika która pojawia się przy każdym poście po lewej stronie w miejscu gdzie są informacje dotyczące danego uzytkownika...w moim przypadku sygnaturka to www.pesto.art.pl a avatar to ta żółta, szczerząca sie buźka...napis Doruni, hmmm nie wiem jaki ma a czasu mi również juz brakuje bo muszę lecieć do pracy...jak wrócę to postaram się Ci pomóc a może ktoś inny mnie ubiegnie...pzdr Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Witam!!! Taki napis kolorowy,który ja mam ustawiony jako sygnaturkę robi się następująco... Należy wejść na tę stronę [LINK NIEAKTUALNY] i tam będzie wolne okienko gdzie należy wpisać swój nick,bądź jakiś inny wyraz i pod spodem wybrać kolor tego napisu i rozmiar i wcisnąć napis GLITTER MY WAY! i jak już wyskoczy kolorowe słowo które chcieliście to klikamy GRAB IT! i potem ju7ż tylko wyskoczą nam pod spodem takie ramki z kodami to zaznaczamy tę gdzie jest napis CODE FOR FORUMS i potem już tylko umieszczamy sobie gdzie chcemy i mamy taki napis,który mam ja.To tylko wygląda na trudne,ale takie nie jest...ja zrobiłam sobie sama,a w komputerach nie jestem mocna.Zróbie sobie takie napisy to będzie ładnie i kolorowo.Życzę powodzenia. Pozdrawiam :wink: :grin: :mrgreen: Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Widzę Basga,że udało się Tobie to zrobić...MOJE GRATULACJE!!! Cytuj
basga Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 o jasna dupa :wink: :grin: :mrgreen: nie mogę w to uwierzyć!!!!! UDAŁO MI SIĘ,DZIĘKI DZIEWCZYNY!!!!! nie bądżcie zaskoczone jak zaraz mi się znudzi i sobie zmienię :wink: Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Teraz to możesz sobie kombinować na różne sposoby...możesz wybrać sobie czcionkę jaką chcesz z lewej strony ...kliknąć na nią i dalej postępować jak pisałam w poście wyżej. Cytuj
szanti Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Dorunia a ja sie zastanawiałam skąd takie fajne podpisy :grin: Dziekije [LINK NIEAKTUALNY] Cytuj
DeLarge Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 przypominam że temat dotyczy pulpitów.....czekamy na nie... pzdr Cytuj
Marcin Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 DeLarge - jeszcze się wyłamię bo... ...chciałbym prosić o zachowanie umiaru w dodawaniu takich obrazków. To znaczy prosze o używanie tych opcji z rozsądkiem - nie zapominajmy, że istota forum jest jednak jego treść - jeżeli podpisy będą zbyt duże i zbyt częste będzie trzeba bardzo się naszukać tej treści :grin: Pozdrawiam Marcin Cytuj
basga Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Szkoda,że nie ma mniejszych literek,potem spróbuję sobie zmienić a teraz jak w temacie-pokazujcie swoje pulpity :grin: Cytuj
Marcin Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Myślę, że takie literki jak Twoje są OK - ale widywałem fora na których stopki zajmowały połowę wysokości ekranu i nie wyglądało to dobrze i chciałbym uniknąć tego u nas. No to pokazujmy pulpity :grin: Cytuj
basga Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 INO-nie mogę Ci przesłać wiadomości-dobrze,że to czytasz :grin: chyba coś sobie zablokowałaś w ustawieniach . Cytuj
Basia K Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 A ja kiedys bezczelnie sciagnelam adres z sygnaturki Doruni 🙂 Na razie zrezygnowalam z brokatu,bo jeszcze ciesze sie nowym avatarkiem i jak sugeruje Marcin-nie chcialabym narazac Was na oczoplas... Cytuj
basga Opublikowano 23 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 To tylko wiosenne ożywienie forum 🙂 🙂 🙂 ,jeśli napis nie jest gigantyczny to nasz szefunio zrozumie to "babskie" zamiłowanie do błyskotek :roll: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi