zakalec Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Skladniki: jajka (ugotowane na twardo) ser bialy cebula majonez sol i pieprz Przygotowanie: Ser rozdrobnic, jajka i cebule pokroic w kosteczke, dodac majonez i przyprawy. Pycha! Smacznego! Cytuj
Dorunia Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Robię różne pasty jajeczne,ale takiej z białym serem jeszcze nie robiłam,bo nie znałam...na pewno wypróbuję 🙂 Cytuj
zakalec Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 A tak oto wyglada przepyszna pasta jajeczno-serowa :grin: Polecam Cytuj
gatita Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Spróbuje, nigdy nie robiłam pasty jajecznej, nie wiedzieć czemu :mrgreen: Cytuj
Emka Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 Ja robię podobną tylko zamiast cebuli dodaję szczypiorek wychodzi wtedy zieloniutka pasta jajeczna. Cytuj
tysia_90 Opublikowano 31 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2009 a ja zamiast sera i cebulki ścieram świerzy chrzań (ponieważ ma lepszy aromat niż ten ze słoiczka:)) Po prostu pycha!! Jeśli oczywiście lubicie chrzan:) Cytuj
mhmartah Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2010 A czym mozna zastąpić majonez? Cytuj
zos Opublikowano 7 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2010 A czym mozna zastąpić majonez? Jogurtem gęstym. Świetna pasta i ze szczypiorkiem i bez :) Cytuj
Gość Ameba Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2010 Ja robię czystą pastę - jajka, majonez, odrobina masła i musztardy. Smaruje nią kanapki ale obowiązkowo do niej musi być sałatka: pomidor, ogórek kiszony, groszek konserwowy, por, papryka konserwowa i jabłko (ewentualnie bez) do tego cukier, sól, pieprz i majonez :) polecam Cytuj
DeLarge Opublikowano 13 Listopada 2010 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2010 zamiast szczypioru często dodaję drobno posiekanej natki pietruszki Cytuj
Emillia Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Robiłam pastę jajeczną na różne sposoby ale takiej nie znałam. Wygląda smakowicie! Cytuj
joe_cooker Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Sierpnia 2012 wypróbowałem w wersji light z chudym twarogiem i odtłuszczonym jogurtem, zamiast cebulki dodałem bardzo drobno posiekanego pora (tylko wewnętrzna nie łykowatą część), Ekstra! jak się dobrze rozetrze to pasta ma genialną konsystencję, jak pianka! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi