Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skladniki: jajka (ugotowane na twardo) ser bialy cebula majonez sol i pieprz Przygotowanie: Ser rozdrobnic, jajka i cebule pokroic w kosteczke, dodac majonez i przyprawy. Pycha! Smacznego!

  • 2 lata później...
  • 3 miesiące temu...
  • 7 miesięcy temu...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ja robię czystą pastę - jajka, majonez, odrobina masła i musztardy. Smaruje nią kanapki ale obowiązkowo do niej musi być sałatka: pomidor, ogórek kiszony, groszek konserwowy, por, papryka konserwowa i jabłko (ewentualnie bez) do tego cukier, sól, pieprz i majonez :) polecam

  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Robiłam pastę jajeczną na różne sposoby ale takiej nie znałam. Wygląda smakowicie!

  • 1 rok później...
Opublikowano

wypróbowałem w wersji light z chudym twarogiem i odtłuszczonym jogurtem, zamiast cebulki dodałem bardzo drobno posiekanego pora (tylko wewnętrzna nie łykowatą część), Ekstra! jak się dobrze rozetrze to pasta ma genialną konsystencję, jak pianka!

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.