zakalec Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Skladniki: puszka tunczyka puszka kukurydzy 1/2 czerwonej cebuli (ewentualnie bialej) majonez sol i pieprz ewentualnie nac pietruszki Przygotowanie: Odsaczyc wode/olej z tunczyka i rozdrobnic go widelcem. Pokroic cebule w kosteczke i wszystko wymieszac razem (mozna dodac pietruszke - osobiscie nie lubie zieleniny 🙂 ). Klasc na chleb (ewentualnie z ogorkiem w plasterki). Nie przepadam za rybami ale ta pasta jest pyszna. Jest to bardzo popularna pasta / salatka przyrzadzana w Anglii. Polecam! Smacznego! Cytuj
Mangalena Opublikowano 10 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2007 Daje marynowane szalotki zamiast czerwonej cebuli do tego korniszony . Ja równiez nie przepadam za rybami :razz: Cytuj
zakalec Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Nikt sie nie skusil? Cytuj
1bubcia36 Opublikowano 27 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2009 tez robię sałatkę z tuńczyka nie dodaję tylko kukurydzy,jest przepyszna :-D :mrgreen: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.