Justyna.K Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Witajcie mam pytanko i potrzebuję jak najszybszej odpowiedzi.Czy łososia wędzonego można zamrozić??? Jak nie to jakie macie pomysły na jego wykorzystanie??? Cytuj
basga Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Nigdy nie mroziłam łososia ale chyba nic mu się nie stanie,możesz go potem wykorzystać do jakiejś zapiekanki czy pizzy.Na razie tylko tyle przyszło mi do głowy 🙂 PS.JAK TAM PO WESELU? Cytuj
Justyna.K Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Basqa po weselu super już dawno się tak dobrze nie bawiliśmy 🙂 no to było NASZE pierwsze wyjście bez dzieci od dość sporego czasu człowiek trochę odżył. 🙂 Cytuj
kasia35 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2009 Ja zawsze mrożę łososia wędzonego kiedy chcę go dłużej przechować. ;) :) :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi