lebenderengel Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Prosze napiszcie mi ile to jest : 15dag margaryny? 15dag maki? 15dag cukru pudru? z göry dzieki:-) pozdrawiam Cytuj
agnieszka Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 margaryna....15 dag to 34 kostki a inaczej 15 łyzek,15 dag maki to niecała szklanka,troszke wiecej jak 34...a 15 dag cukru pudru to34 szklanki...po prostu....pozdrawiam Cytuj
lebenderengel Opublikowano 24 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 40 dag kokosu? 25 dag masla? Cytuj
agnieszka Opublikowano 24 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2005 widze ze z matematyką jest u Ciebie kiepsko....ale ok...wiec przelicz to sobie inaczej....1 łyzka to 10 g kokosu a masło...hm...tez tak sie liczy 10 g to jedna łyzka....a inaczej pomysl logicznie...przewaznie jedna kostka masła to 200 g...no wiec 250 g.to bedzie 1 i 14kostki...pozdrawiam... Cytuj
lebenderengel Opublikowano 25 Stycznia 2005 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Przepraszam za te pytania,to moja cörka je napisala,bo chciala sama upiec ciasto,zrobic mi niespodzianke na urodziny.A wie ze ja tu czasem zagladam,to wykorzystala okazje.Nie chciala sie mnie zapytac,bo bym sie domyslila co chce zrobic,dlatego wolala tu na forum sie doradzic.Ma 13 lat,no i jeszcze tak dokladnie nie wie wszystkiego o pieczeniu,ale niech sie uczy:).Tylko nastepnym razem ma sie mnie zapytac,zaczym cos napisze.Czy wie pani jak mozna te posty usunac?zeby nie widnialy na forum? pozdrawiam agnes Cytuj
agnieszka Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 oj nie przejmuj sie...zapewniam Cie ze niejedna dorosła osoba tez by tego nie wiedziała...dlatego zostaw w spokoju to pytanie ...w koncu od tego jest ten dział aby doradzać ...czasem słabszym....to nic złego....pozdrawiam serdecznie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi