zuziorek Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Dzięki Karola, moje były o dużo cieńsze.... :) Cytuj
Dorunia Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Dziękuję moje drogie za słowa uznania dla moich ciasteczek...Zuziorku ja tak samo jak pisała Karola wałkowałam na ponad pół centymetra i wyszły takie jak widać.Karola dziękuję za pomysł z makiem...pewnie będę je robiła jeszcze nie raz to wypróbuję tak jak pisałaś. Pozdrawiam :) :D :D Cytuj
ina12 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Nie raz już potwierdziłam że Dorunia robi wspaniałe wypieki i nie tylko, ale inne osoby także. Pozdrawiam Cytuj
basga Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Skusiłam się na te ciasteczka i rzeczywiście są przepyszne a jakie super ciasto do wałkowania! Cytuj
Jolcia Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Karola dzięki za super przepis.Ciasteczka robiłam już dwa razy.Zawsze szybciutko znikały.Jeszcze nie raz zagoszczą na moim stole.Pozdrawiam. :cry: :cry: Cytuj
karola91 Opublikowano 29 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Basqa i Jolcia, cieszę sie że ciastka smakowały:D ja ostatnio robiłam kruche ciasteczka ucierane Doroty, niebo w gębie! :cry: polecam Cytuj
Jolcia Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Karola podaj proszę stronę gdzie są ciasteczka Doroty,bo nie mogę znależć. Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Zapewne chodzi o ten przepis. Pozdrawiam :cry: Cytuj
karola91 Opublikowano 31 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 dokładnie, to ten przepis :cry: cała rodzinka sie nimi zajadała!!! wielkie dzieki za ten przepis!! :cry: Cytuj
Dorota Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Cieszę się, że te ciasteczka smakowały :cry: U nas zniknęły one bardzo szybko, cały czas były podjadane :cry: Cytuj
Jolcia Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Dziękuję Dorotko za przepis.Jutro upiekę na Dzień Dziecka.Pozdrawiam. Cytuj
E_w_u_n_i_a Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ja dopiero od wczoraj wychwyciłam tą stronkę :razz: ale zaraz idę się zabrać ze ciasteczka. Już wiem, że wyjdą dobre, ale wolę nie zapeszać:cry: Zobaczymy :cry: Cytuj
Dorunia Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ewuniu,ja te ciasteczka robiłam już kilkakrotnie i za każdym razem są smaczniutkie,więc Tobie też pewnie się udadzą...trzymam kciuki :cry: Cytuj
Jolcia Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2007 Ciasteczka Doroty są faktycznie pyszne.Kruchutkie ,w sam raz na słodkość. Dzięki za przepis.Dołączam zdjęcie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi