iwona30 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Witam wszystkich serdecznie, jestem nowym użytkownikiem od dzisiaj,szperając po internecie natknełam się na tę stronę i bardzo mi się spodobała i dlatego postanowiłam dołączyć do Was.Przeglądając tę stonę zauważyłam że jest tu bardzo miła i przyjazna atmosfera wszyscy są tu dla siebie mili i wyrozumiali i (chyba tak powinno być), pewnie dlatego to mnie przeciągło do Was. Osobiście bardzo lubie piec gorzej jest z gotowaniem obiadków to mnie tak nie bawi chociaż nie żle mi idzie i w tej dziedzinie, bo w końcu mam dla kogo gotować i piec. Mam męża który troszeczkę jest łasuchem i córcie która też nie stroni od moich wypieków. Także wykorzystam wasze przepisy i napewno skorzystam, również chcę sie podzielić z Wami moimi wypróbowanymi i sprawdzonymi przepisami.Pozdrawiam serdecznie.Iwona 30. Cytuj
renigliwice Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Witam Cię Iwonko bardzo serdecznie wśród nas! Świetnie, że do nas dołączyłaś. Na pewno znajdziesz tu coś dla siebie; czekamy też na Twoje wypróbowane przepisy. Życzę Ci smacznego pieczenia i kucharzenia. Renata ;) Cytuj
basga Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Iwonko-witamy Cię bardzo serdecznie! Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Witaj Iwonko ;) Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś i miło mi, że masz takie dobre słowo o nas. Na naszym forum jest mnóstwo wspaniałych przepisów na słodkości, dania główne, ale i nie tylko. Mam nadzieję, że z nami polubisz gotowanie obiadków ;) Widziałam, że dodałaś już kilka pysznie zapowiadających się przepisów, dziękuję za nie i... czekam na jeszcze ;) Pozdrawiam Ciebie i całą rodzinkę ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Witaj Iwonko w naszym gronie ;) ;) ;) Cytuj
ela52 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Witaj Iwonko na naszym forum ;) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Miło że do nas dołączyłaś i od razu podzieliłaś się swoimi przepisami Powinno być Ci z nami dobrze, bo dobro przyciąga dobro Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Iwonko witam Ciebie bardzo serdecznie. Cytuj
iwona30 Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Dziękuję Wam bardzo za wasze dobre słowo i że tak mnie serdecznie przywitaliście na pewno będzie fajnie razem piec i gotować czuje bratnie dusze. Pozdrawiam Was serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi