wiola344 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Wszystkich goraco witam mam na imie wiola jestem ze świebodzic (dolnyślask)od niedawna jestem zarejstrowana ale brak mi czasu aby usiasc i spokojnie popisac,za to moja corka tu urzeduje za nas dwie, dziekuje za przepyszne przepisy ktore juz probowałam (niektóre) i mam nadzieje ze i moje rowniez okaza sie smakowite. Cytuj
amelia1 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 ;) ;) ;) Witam Cię mamusiu na naszym forum, cieszę się, że Ci się tu podoba, no i że smakują Ci nasze potrawy, czekam z niecierpliwością na Twoje przepisy mniam ;) , które napewno nie jednej osobie bedą smakowały. Życzę Ci miłego i smacznego kucharzenia ze smaczniakami. Pozdrawiam i buziaczki Amelia Cytuj
wiola344 Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Witaj corcia miło cie tu spotkac,daj jakis nowy ciekawy pszepis z twojej greckiej kuchni, Cytuj
amelia1 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Postaram się coś dodać nowego, jak tylko coś znajdę i wypróbuję to wam podam oczywiście ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Wiolu witam Cię serdecznie i już nie mogę doczekać się Twoich przepisów. Cieszę się że smakowały wypróbowane potrawy, z Twoich przepisów napewno też są smaczne. Cytuj
basga Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Witamy mamę Amelii-cieszę się,że przystąpiłaś do naszej smacznej paczki ;) Cytuj
Dorunia Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Witaj Wiolu na forum...cieszę sie,ze dołączyłaś do nas ;) Cytuj
renigliwice Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Ja też Cię witam Wiolu bardzo serdecznie! Cieszę się, że mogę " poznać " mamę naszej Amelii. Czekam na Twoje wypróbowane przepisy a nie wątpię, że masz ich wiele. Pozdrawiam Ciebie i przy okazji Amelię. Renata ;) ;) ;) Cytuj
wiola344 Opublikowano 30 Marca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 Dziekuję za tak miłe powitanie ,postaram się często pisać z wami i wymieniać przepisami,dzięki Amelii jestem tutaj,dużo opowiadała mi o tym forum i o pysznych przepisach a jak wiadomo to nigdy nie jest ich" zadużo"życzę wszystkim smakowiczom WIELKIEGO SMACZNEGO. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2007 witaj Wiolu dobrze że Amelka ma siłę przekonywania i powiększyło nam się grono sympatycznych smaczniaków Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witaj Wiolu :) Bardzo się cieszę, że do nas dołączyłaś. Fajnie, że smakują Ci nasze przepisy, a widziałam też, że dodałaś kilka ciekawych przepisów, dziękuję Ci za nie i czekam na jeszcze :wink: Pozdrawiam :) Ps. Wiolu masz wspaniałą córkę. Amelia rozpieszcza nas tutaj swoimi pysznymi przepisami, korzystałam z niektórych i powiem, że są SUPER :wink: Cytuj
amelia1 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Dorotko bardzo Ci dziękuję za taką wielką pochwałę :) :) :wink: :wink: Niektóre przepisy sa autorstwa mojej mamy np. jabłecznik, kurczak po bułgarsku. Cieszę się bardzo, że wam smakują :wink: Renatce i Katarzynce też dziękuję :wink: :wink: Pozdrawiam gorąco Amelia Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi