baśka96 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Sorry, może przesadziłam z tym "lejącym" ale chciałam jakoś "zobrazować" Basi to że ciastem blaszki nie wylepiałam tylko po prostu je wyłożyłam na blaszkę. Pozdrawiam :oops: :oops: Cytuj
ina12 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witaj Wiolu! Babka bardzo pyszna polecam wypróbować ją, ja będę cześciej korzystać z tego przepisu. Życzę radosnego drugiego Święta i pozdrawiam serdecznie całą rodzinkę. Cytuj
wiola344 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2007 :oops: Witaj ineczko i witam Wszystkich w drugim dniu Świąt ,cieszę się że baba smakowała polecam inne moje smaczności.Życzę mokrego Dyngusa baaardzo okrego pozdrawiam. :oops: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 Upiekłam dzisiaj babkę :wink: Wyrosła mi pięknie, w smaku znakomita ale (być może dodałam za duże kawałki czekolady) w niekótrych miejscach ciasto wygląda jakby było surowe... lecz o dziwno nie jest zakalcem :wink: Ślicznie dziękuję za przepis i polecam go do wypróbowania... Pozdrawiam! Kasia P.S. Zobaczymy co powie mój brat i chłopak jak ją spróbują :wink: Cytuj
wiola344 Opublikowano 19 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2007 :shock: Witaj Kasiu cieszę się że babka smakuje choć dziwi mnie to że mówisz o jakby surowym cieście bardzo czesto ja robie i nie zdażyło mi się takie coś- może byc że kawałki czekolady były zaduże,a o zakalcu w tej babie niema mowy :wink: :wink: myśle ze bratu i chłopakowi tez posmakuje :wink: Cytuj
baśka96 Opublikowano 22 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 Witaj Wiolu, Twoją babkę robiłam ostatnio z półtorej porcji i piekłam w foremkach jednorazowych, wyszły mi trzy foremki i jedną zamroziłam . Po rozmrożeniu babka jest tak samo pyszna jak świeżo upieczona, w razie niespodziewanych gości , to prawie jak znalazł. Następnym razem zrobię tak samo . Pozdrawiam. Cytuj
wiola344 Opublikowano 22 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2007 :P Witaj Basiu , cieszę się że baba smakowała , ja nie próbowałam jej mrozić ,ale masz razcje w razie niespodziewanych gości to jak znalazł , a ona jest taka pyszna ,muszę i ja tak spróbować ,dziekuje za pomysł :P :lol: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi