Dorunia Opublikowano 28 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Dziękuję za informację Halinko...mój piekarnik troszkę zaniża temperaturę,ale już mam go opanowanego i zawsze zwiększam i muszę Tobie powiedzieć,że babeczki pierwsza klasa...bardzo nam wszystkim smakują...jeszcze jak mój tata wróci to już na pewno ich nie będzie,bo wszystkie zje...straszny łasuch na słodkie.Oceniam na 5 Pozdrawiam ;) Cytuj
ina12 Opublikowano 28 Lipca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2007 Doruniu dziękuję za ocenę i jak ja się cieszę że Tobie i Twojej rodzince i Andy smakują. Serniczek się studzi, biszkopt upieczony i właściwie to już dzisiaj będzie przełożony kremem ptysiowo budyniowym i jeszcze będę robić kuleczki z płatków owsianych i orzechów. Muszę zrobić próbę bo stary przepis z dodatkiem wody a nie podana jest ilość jej, ale to dopiero jak się prześpię. Cytuj
Gość cooolerka Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 a mam pytanie, czy piane naprawde wsypuje sie rownoczesnie z ąaką? bo normalnie to pania idzie na sam koniec do masy. Cytuj
ina12 Opublikowano 13 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Cooolerko trzeba tak zrobić jak podałam w przepisie, pianę równocześnie z mąką. Pozdrawiam Cytuj
Gość cooolerka Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 Bardzo dziekuje za odpowiedź bo chce te babeczki zrobic na urodziny mojej mamy. Mam nadzieje ze mi wyjdą pozdrawiam Edyta Cytuj
ina12 Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Edytko babeczki napewno Tobie wyjdą, nie musisz się obawiać. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.