jot Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2007 kapusta kiszona - ugotowania do miękości ziemnieki ugotowanwe boczek wędzony stopiony na piękne skwarki piepra, sól wszystkie składniki wymieszać i podawać z kiełbaska upieczoną na tłuszczuz cebulką nie jestem z Poznania, ale danie mnie i całej rodzince smakuje, najczęściej serwuje je w jednym zdni długiego wekendu majowego :) Cytuj
jot Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 hej nikt nie spotkał taliego dania? Cytuj
DeLarge Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 spokojnie jot :) jest weekend...nie wszyscy siedzą przed komputerami.... a nawiązując do przepisu to ja go osobiście nie znam.....na forum jest kilku użytkowników z Wielkopolski więc pewnie się odezwą wkrótce pozdrawiam Cytuj
Gość łasuch Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 zgłaszam się ze Śląska, u nas danie bardzo popularne, często robię, bo szybko i smacznie Cytuj
Jolcia Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jot ja również kilkakrotnie robiłam to danie.Jest smaczne. Fajnie że wstawiłeś go na forum. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.