jot Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 1 szt papryki czerwonej 1 szt papryki zielonej 1szt papyki żółtej 2 pomidory 1 puszka kukurydzy 150 g ostrogo salami/ dobrze wysuszonego/ 1 paczka sere feta pokroić w kostkę sos 3 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka octu winnego sół pieprz oegano wszystko pokroić i wymieszać, ser feta dodać przed podaniem da spożycia :) :) Cytuj
jot Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 witam ponownie :razz: w widzę ,że nikt nie zna tej sałatki , a szkoda i nikt nie odważył się jej zrobić u mnie ,gdy mam gości na sałatka to gwóżdż programu i schodzi w pierwszej kolejności sproóbujcie ,bo warto:) :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witaj! Mam pytanko, czy można zastosować paprykę konserwową? Cytuj
jot Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 witam :razz: tak można ,ale surowa jest bardziej sprężysta, ja ją sparzam i obieram skórkę :D :razz: :grin: :razz: :grin: Cytuj
Loth Opublikowano 11 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2007 Właśnie siedzę nad michą tej sałatki w ramach obiadu, naprawde dobra. Brakowało mi w niej tylko jakiegoś "wypełniacza", więc dorzuciłam sałatę lodową. A jak ładnie się prezentuje :razz: Cytuj
jot Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 ja też tą sałatkę robię na każdą okazję , a nawet bez okazji :mrgreen: :lol: :roll: :lol: :grin: :roll: :lol: Cytuj
AnnaK Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Rzeczywiści sałatka jest pyszna !!!!!!!!! Cytuj
an69 Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2007 Robiłam tą sałatkę w maju na dużą imprezę z piwem, i równiez potwierdzam duże zainteresowanie gości. Dodałam sałatę lodową i podałam na półmisku ( nawet na dwóch ) tyle tego wyszło. Bardzo ładnie się prezentowała. Przepis OKI. Ania Cytuj
Jolanta Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Jot salatka jak dla mnie na 5.Tylko nie dawalam kukurydzy i tylko czerwona papryke. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi