elzunia10 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 witam serdecznie wszystkich,mam na imię ela,mieszkam na wsi w woj.podlaskim,ma jedną córkę,która ma 15 lat,ale jak bóg pozwoli to w maju będziemy mieli dzidziusia,męza też oczywiście mam Cytuj
As76 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witam wszystkich.Mam na imę Aneta i żyję na tym świecie już 31 lat.Jestem mamą dwójki przekochanych urwisów Klaudia lat 11 i Kubuś lat 5.Mieszkam w Markach po Warszawą.Nie pracuję chyba od zawsze(do tej pory przez rehabilitacje Kubusia).Jestem maniaczką robótek ręcznych i gotowania.Uwielbiam też wszelkie zwierzaki od motylków po żyrafy hihi.W domu mieszka z nami pies rasy golden retriever i owczarek na podwórku.Razem z córką hodujemy też rybki i chomiki.Takie małe mini ZOO. To tyle na początek Cytuj
kropa1313 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witam wszystkich,na imię mi Krystyna mieszkam w baaaardzo małej wsi.Podoba mi się wsród was ,tak tu smacznie :P Mam 38 lat.Narazie tyle na początek. Pozdrawiam Cytuj
Dorota Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Witamy, witamy w gronie Smakowiczów :P Cytuj
kropa1313 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Dziękuję bardzo Dorotko :P Cytuj
lamie Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Ja mam na imię Basia, mam 27 lat. Zaraz po studiach na politechnice wrocławskiej wyjechałam na wakacje do Londynu... No i zostałam na dłużej :D Nie żeby mnie to miasto tak oczarowało ale dołączył do mnie mój narzeczony i jakoś wspólnie zaczęliśmy układać sobie życie tutaj. A po jakimś czasie.... pojawił się nasz nieplanowany ale bardzo oczekiwany syn - Kacperek. Pozdrawiam Was wszystkich bardzo cieplutko. Ato moja Rodzinka w komplecie: Cytuj
ela52 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Witam Cie cieplutko Basiu wsrod nas smaczniakow Cytuj
ina12 Opublikowano 12 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2008 Krysiu witam Ciebie bardzo serdecznie wsród nas i pozdrawiam. Basiu Ciebie również witam bardzo serdecznie wśród nas, pozdrowienia dla Ciebie, męża i ładnego synusia Kacperka. Cytuj
Dorota Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Witaj Basiu na naszym Forum - pozdrowienia dla całej rodzinki :cry: Ps. Kacperek to cała mamusia :D Cytuj
lamie Opublikowano 13 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2008 Zadomowiłam się u Was bardzo szybko - taka fajna jest tu rodzinna atmosfera... Teraz mój dzień bez SMACZNEGO - to dzień stracony 😄 No a konsekwencje już wychodzą w bioderkach Cytuj
magdalenka_23 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 To ja dodam coś o sobie. Jak nietrudno się domyślić na imię mam Magda. Mam 25 lat, mieszkam sobie "pod 100-licą" z moją ukochaną rodzinką-mężem i dzieciaczkami. Gotować lubiłam od zawsze, ale odkąd siedzę w domu ze skarbeńkami , zaczęłam odkrywać nowe kulinarne obszary :lol:, dzięki Waszym przepisom urozmaiciłam swoją kuchnie i stale tu zagladam. :( A to moje szczęścia: synuś Wojtuś - pasibrzuch- rok i 10 miesiący i córcia Michalinka-niespełna 7 miesięcy. Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Śliczne lalunie, widac ze lubią pojeść,gratuluje i pozdrawiam :lol: Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 magdalenka_23 Aż się uśmiechnęłam na widok Twojego Wojtusia,z takim apetytem zajada :lol: A Michalinka śliczne maleństwo-ma piękne duże oczy. Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Magdalenko Twoje i wszystkie bobaski co oglądałam na zdjęciach są śliczne, sama rozkosz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi