Elizabethh Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Witajcie :) Mam na imię Basia i mam 19 lat. We wrześniu po zawirowaniach róznych rodzinnych przeprowadziłąm sie do nowego miasta i mieszkam tu z moim Rafałem :) Obecnie pracuję jako barmanka, od października chcę zacząć studia. Uwielbiam gotować, wymyślać nowe przepisy i kocham jeść :razz: Oprócz tego kocham książki i fotografowanie - chociaż tu akurat jestem początkująca :) Pozdrawiam :* Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Elizabethh Cytuj
Basia K Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witaj Elizabethh,moja imienniczko,choc o mylącym nicku :razz: Cytuj
Dorota Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Witaj na forum Basiu, to już mieszkacie na swoim - fajnie :) Mam nadzieję, że podzielisz się z nami Twoimi inspiracjami kulinarnymi... czekamy :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Witaj Elizabethh :razz: ja również czekam na Twoje przepisy na potrawy i drinki :) Cytuj
wiola344 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Witam wszystkich po dlugiej przerwie, i tak na szybkie wejście chcę sie pochwalić moimi wnukami ,j1) to Amelia z synkiem Tymoteusz ma 3 -m-ce, 2) to Kacper ma 8 m-cy Cytuj
minia51 Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Gratuluję ślicznych wnucząt. Cytuj
Dorota Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Witaj Wiolu, śliczne są Twoje wnuki :D Cytuj
Basia K Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Śliczności :) Pozdrowienia dla Amelii. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi