Doris Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Mam na imię Dorota, mam 23 lata i jakis czas temu odkryłam w sobie pasję do kucharzenia. :) Mam nadzieję, że znajdę tu wiele przydatnych porad i przepisów od bardziej doświadczonych. :) Cytuj
Katarzyna Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witaj Dorotko! Zapewniam Cię będziesz miała pełne ręce roboty jest tu w czym przebierać Cytuj
basga Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witaj Doris-z nami nie będziesz się nudzić :) Cytuj
renigliwice Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Ja też cię witam Dorotko bardzo cieplutko! Jest tu tak dużo świetnych przepisów, tylko brakuje czasu, by je wszystkie wypróbowywać. Życzę Ci smacznego pieczenia i kucharzenia. Pozdrawiam. Renata :) :) Cytuj
ina12 Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witam Cię Doris, znajdziesz tutaj bardzo dużo porad i bardzo dobrych przepisów i nie można nadażyć z wypróbowaniem tych wszystkich pyszności. Pozdrawiam serdecznie Cytuj
Helka Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2007 Witaj wsrod nas smaczniakow! Cytuj
Dorunia Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witam Ciebie Doris cieplutko wśród nas na forum...jak pisano wcześniej ...nie będziesz się tutaj nudziła :) :wink: :) Cytuj
Doris Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Dziękuję Wam wszystkim za tak szybkie, miłe i cieplutkie przywitanie. :) Już widzę, że na tym forum panuje bardzo przyjemna atmosfera. A co do przepisów, to rzeczywiście, tu jest po prostu ich kopalnia. :) Cytuj
Dorota Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witaj Dorotko moja imienniczko :) Fajnie, że do nas dołączyłaś. Na forum jest mnóstwo przepisów, więc na pewno coś przypadnie Ci do gustu. Gdybyś czegoś nie wiedziała to pytaj, chętnie pomożemy. Życzę Ci smacznego kucharzenia :wink: Pozdrawiam :) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi