renigliwice Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze nie widziałam ciemnych biszkoptów-ile to nam daje kombinacji w naszych przepisach :grin: Czy ta kasza tak napęcznieje tą wódeczką,że nie będzie zgrzytać w zębach? Kasza Basiu napęcznieje i krem jest bardzo dobry. Trzeba tylko pilnować, bo lubi znikać ....... Cytuj
basga Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Kasza Basiu napęcznieje i krem jest bardzo dobry. Trzeba tylko pilnować, bo lubi znikać ....... Faktycznie-wczoraj kupiłam te kakaowe biszkopty,dzięki za podpowiedż! :grin: Cytuj
monik76 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Tak czytam sobie to Forum , przeglądam te Wasze " cudowne" zdjęcia i muszę powiedzieć , ze po prostu macie do tego talent ! Ja nigdy w życiu czegoś podobnego nie upiekę :grin: I chociaż robię z przepisu zgodnie z recepturami to i tak mi nie wychodzi. Coś ze mną jest nie tak chyba :mrgreen: Cytuj
iwona30 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Wszystko jest z tobą napewno (tak).Mówią że trening czyni mistrza ja też kiedyś myślałam że się nie nauczę piec i co idzie mi nie źle w tej dziedzinie. Także głowa do góry jak się nie uda jakiś wypiek to trzeba tak długo próbować aż wyjdzie. Powodzenia. :mrgreen: Cytuj
renigliwice Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Tak czytam sobie to Forum , przeglądam te Wasze " cudowne" zdjęcia i muszę powiedzieć , ze po prostu macie do tego talent ! Ja nigdy w życiu czegoś podobnego nie upiekę :grin: I chociaż robię z przepisu zgodnie z recepturami to i tak mi nie wychodzi. Coś ze mną jest nie tak chyba :mrgreen: Jeszcze trochę Monik a będziemy podziwiać Twoje zdjęcia. Tak jak słusznie napisała Iwonka,trening czyni mistrza. Życzę Ci wytrwałości i powodzenia. Jakby co, to śmiało pytaj. Razem coś upieczemy. Pozdrawiam. Renata :roll: Cytuj
ina12 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Monik nie wmawiaj sobie, bo ja wierzę że Tobie się udadzą wypieki nawet bez treningu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi