renigliwice Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 WOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jeszcze nie widziałam ciemnych biszkoptów-ile to nam daje kombinacji w naszych przepisach :grin: Czy ta kasza tak napęcznieje tą wódeczką,że nie będzie zgrzytać w zębach? Kasza Basiu napęcznieje i krem jest bardzo dobry. Trzeba tylko pilnować, bo lubi znikać ....... Cytuj
basga Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Kasza Basiu napęcznieje i krem jest bardzo dobry. Trzeba tylko pilnować, bo lubi znikać ....... Faktycznie-wczoraj kupiłam te kakaowe biszkopty,dzięki za podpowiedż! :grin: Cytuj
monik76 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Tak czytam sobie to Forum , przeglądam te Wasze " cudowne" zdjęcia i muszę powiedzieć , ze po prostu macie do tego talent ! Ja nigdy w życiu czegoś podobnego nie upiekę :grin: I chociaż robię z przepisu zgodnie z recepturami to i tak mi nie wychodzi. Coś ze mną jest nie tak chyba :mrgreen: Cytuj
iwona30 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Wszystko jest z tobą napewno (tak).Mówią że trening czyni mistrza ja też kiedyś myślałam że się nie nauczę piec i co idzie mi nie źle w tej dziedzinie. Także głowa do góry jak się nie uda jakiś wypiek to trzeba tak długo próbować aż wyjdzie. Powodzenia. :mrgreen: Cytuj
renigliwice Opublikowano 14 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Tak czytam sobie to Forum , przeglądam te Wasze " cudowne" zdjęcia i muszę powiedzieć , ze po prostu macie do tego talent ! Ja nigdy w życiu czegoś podobnego nie upiekę :grin: I chociaż robię z przepisu zgodnie z recepturami to i tak mi nie wychodzi. Coś ze mną jest nie tak chyba :mrgreen: Jeszcze trochę Monik a będziemy podziwiać Twoje zdjęcia. Tak jak słusznie napisała Iwonka,trening czyni mistrza. Życzę Ci wytrwałości i powodzenia. Jakby co, to śmiało pytaj. Razem coś upieczemy. Pozdrawiam. Renata :roll: Cytuj
ina12 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Monik nie wmawiaj sobie, bo ja wierzę że Tobie się udadzą wypieki nawet bez treningu. Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.