Gość jedzący Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 dobry,jestem z opola,mam 36 lat i jestem amatorem w kuchni .kręci mnie gotowanie więc nie poprzestane na tym co umiem, myśle że dzieki waszym cennym radom moja wartośc w kuchni nieco wzrośnie.hehehe.pozdrawiam wszystkich forumowiczów Cytuj
amelia1 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witaj Jedzący na naszym forum, mam nadzieję, ze Ci się tutaj spodoba, możesz zawsze liczyć na nasze porady, napewno znajdziesz tutaj dużo przepisów na różne smakołyki i zaskoczyc nie jednego domownika. Pozdrawiam amlia Cytuj
renigliwice Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Ja również witam Cię bardzo serdecznie! :) :wink: :) Cytuj
basga Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witaj Jedzący wśród Smaczniaków! Cytuj
Katarzyna Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jedzący witaj , my też lubimy dobrze zjeść i nowinki posmakować Cytuj
mac51 Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Witaj Jedzący...ale bez przesady :) Cytuj
Doris Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2007 Jedzący, witaj na forum. :grin: Cytuj
Dorota Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Witaj Jedzący :grin: Fajnie, że do nas dołączyłeś. Na forum znajdziesz wiele ciekawych przepisów na dania główne i nie tylko, więc życzę Ci powodzenia w ich przyrządzaniu i... smacznego :grin: Pozdrawiam :grin: Cytuj
ela52 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Witaj Jedzacy, lecz nie za duzo.Mysle, ze Ci sie spodoba wsrod nas smaczniakow.Zawsze znajdziesz tu cos dla siebie. :grin: Cytuj
ina12 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Jedzący witam Ciebie bardzo serdecznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi