Gość iwi36 Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Brakuje mi przy przepisach ilości kalorii.Ważne aby były w 100g danej potrawy. :) Czy też czujecie taką potrzebę? :roll: Cytuj
grażka Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jest to wspaniały pomysł !!! Cytuj
Dorota Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Jest to wspaniały pomysł !!! Rzeczywiście jest to świetny pomysł. Razem z Marcinem postaramy się coś w tym kierunku zrobić :wink: Dziękuję dziewczyny :wink: i pozdrawiam :wink: Dorota Cytuj
grażka Opublikowano 20 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2006 Dorotko jak możemy założyć własną grupę? Cytuj
Alika Opublikowano 8 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2006 Jestem absolutnie za. Tylko nie bardzo widze sens podawania w 100g, zazwyczaj gdy pieke, obliczam calosc, a potem dziele (w myslach) i mam kalorie np 1 kawalka. Mam obliczonych kilka ciast tego forum, jak ktos chetny moge podac;) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi