joanna_bydg Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2007 JAJA FASZEROWANE . Składniki: 8 SZT. JAJA PĘCZKEK SZCZYPIORKU,KOPERKU,NATKA PIERTUSZKI 1 ŁYŻKA MASŁO TARTA BUŁka SÓL,PIEPRZ SPOSÓB PRZYRZĄDZANIA Ugotowane na twardo jaja przekroić na pół wraz ze skorupką. (Delikatnie) Wybrać jaja, drobno posiekać, dodać posiekane zioła, masło, doprawić do smaku solą i pieprzem. Napełniać skorupki. Maczać przekrojone jajko w bułce tartej i obsmażyć na rumiany kolor. podawać na gorąco Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.