isiaczek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam wszystkich. Mam na imię Agnieszka, mieszkam w Szczecinie i od dziś bedę się od Was uczyć jak gotować i piec wspaniałości. Chciałabym umieć zrobić coś naprawdę pysznego, bo już za kilka tygodni zamieszkam razem ze swoim przyszłym mężem i chciałabym, żeby mu smakowały moje obiadki i deserki. Poza tym on tak dużo mi pomaga w kuchni, że chciałabym mu czasem to wynagrodzić. Wiem że z Wami na pewno mi się to uda, a ja też się chętnie podzielę swoimi pomysłami na coś smacznego. Życzę Wesołych Świąt wszystkim forumowiczom i Waszym rodzinom i do zobaczenia na forum. Pa Pa :oops: Cytuj
wiola344 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 :oops: :oops: Witaj isiaczku trafiłaś w bardzo dobre ręce tu napewno znajdziesz baaardzo dużo smakowitości z którymi wszyscy się podzielimy,życzę cie dużo smacznego oraz Wesołych Świąt :razz: Cytuj
basga Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witaj Agnieszko! Tu napewno zawsze znajdziesz wiele pyszności i odpowiedzi w razie problemów w kuchni. Cytuj
isiaczek Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dziękuję i chciałabym Ci powiedzieć, że ten kotek na zdjęciu jest śliczny. Pozdrawiam! Cytuj
mac51 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam,równiez Swiątecznie wśród nas :oops: Cytuj
wiola344 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 :oops: :razz: Dziekuje za kotka tylko szkoda że to nie mój ale zciągnięty z neta ,tam miało być moje zdięcie ale coś nie mogę załadować, a podobnych kotków mam duuużo :oops: :oops: Cytuj
Dorunia Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Ja również witam Ciebie cieplutko Agnieszko na forum...tutaj na pewno znajdziesz wiele wspaniałości dla męża :oops: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zapraszamy Ciebie Isiaczku i Twojego przyszłego męża do pichenia razem z nami. Życzę Wam wesołych świąt i pyszności na Waszym stole. Powodzenia Cytuj
ina12 Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Witam Cię Agnieszko wśród nas miło, serdecznie i przedświątecznie. Cytuj
gosiek50 Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witam Ciebie Agnieszko bardzo serdecznie w gronie smaczniaków i myśle że znajdziesz tu wiele interesujących potraw i coś słodkiego. :oops: :oops: Cytuj
Justyna.K Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witaj Isiaczku napewno będzie Ci bardzo przyjemniue wśród NAS smakowicze są ok. :oops: Cytuj
Dorota Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Witaj Agnieszko :oops: Fajnie, że do nas dołączyłaś. Z nami na pewno dużo się nauczysz. Na forum jest dużo prostych i dobrych przepisów na przeróżne potrawy. Gdybyś czegoś nie wiedziała to pytaj - spróbujemy Ci pomóc :oops: Jeżeli masz jakieś fajne przepisy - to my czekamy na nie z niecierpliwością tu na forum :razz: Pozdrawiam i również życzę Wesołych Świąt :oops: Cytuj
isiaczek Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2007 Dziękuję wszystkim za miłe przywitanie. Życzę wielu pyszności na waszych stołach. Wesołych Świąt!!! Cytuj
ela52 Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Witam Cie Isiaczku w naszym wspanialym gronie. Napewno znajdziesz tu cos dla siebie,gdyz jest tu bardzo duzo wspanialych przepisow. Cieplutko pozdrawiam i zycze Wesolych Swiat :oops: :oops: :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi