olekro Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2007 Dostałem w prezencie garnki i patelnie z odłączaną rączką firmy Tefal. Bardzo dobrze oceniam ten sprzęt. Nie cierpię mycia patelni, a ta odłączana rączka znakomicie ułatwia mycie w małym zlewie oraz przechowywanie. Tefal ma bardzo dobrą jakość teflonowego pokrycia i patelnie są grube - dobrze sie na nich smaży i potrawy nie przyklejają się do powierzchni. Łatwo je zmyć i zabawa z nimi to przyjemność. Cytuj
monika_35 Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2007 Masz rację. Ja też mam garnki tefal ingenio z odłączaną rączką. Jestem bardzo zadowolona, ponieważ bardzo łatwo się je przechowuje, zajmują mało miejsca w szafce. można je też wstawiać do piekarnika. Nic się w nich nie przykleja itp. Naprawdę polecam. Cytuj
ina12 Opublikowano 11 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2007 Delarge miałeś rację, ja już mam kupione do haluszek i do klusek ziemniaczanych. Do klusek ziemniaczanych jest mały garneczek z uchwytem i dno ma większe otworki. To co Viera mi pokazała to ja uważam że jest do klusek. Cytuj
Kasiulek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Dziewczyny a miej więcej ile kosztuje taki zestaw garnków?? Bardzo chciałabym je mieć! Cytuj
DeLarge Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 https://www.megamedia.pl/zestaw-garnkow-tef...ekskluzywne.php Cytuj
Kasiulek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Dzięki DeLarge :P Cytuj
Kasiulek Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 Heh... ja sama ruszyłam tyłek i poszukałam takiego zestawu. Otóż znalazłam : [LINK NIEAKTUALNY] Muszę przyznać, że ten zestawik jest po prostu kozacki :P Cytuj
marysiasto Opublikowano 12 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2007 czesc ja tez niedawno kupiłam sobie garnki Tefala i swietnie mi sie w nich gotuje. :P Cytuj
TrendCenter_pl Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2012 Tefal produkuje świetne patelnie po niezbyt wysokiej cenie w sumie jak na taką jakość , w każdym domu powinna być patelnia mniejsza czy większa. Mycie fakt, sprawia największy problem, ale posiłki przygotowane na takim sprzęcie są przepyszne! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi