Asieńka Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2007 Robię podobne wafelki, muszę koniecznie wyprobować ten przepis jak najszybciej się da :P . Zawsze robiłam wafelki tak: kostka margaryny rozpuszczałam w rondelku, jak była prawie rozpuszczona to dodawałam 6 łyżek mleka, 6 łyżek cukru i na koniec galaretka. Potem smarowałam wafle i gotowe. Cytuj
Doris Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Chcę te wafelki dziś zrobić, tylko zastanawiam się, czy nie będą za słodkie, skoro jest słodka śmietana i cukier.. Bo np jak się normalnie robi galaretkę, to nie dodaje się do niej cukru a i tak jest w miarę słodka. :wink: Cytuj
Doris Opublikowano 23 Września 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2007 Już zrobiłam wg przepisu i nie są za słodkie, przynajmniej dla mnie. :!: Pycha! :wink: Cytuj
viola32 Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Juz dawno nie robilam sama wafelkow a jak robilam ,to kupywalam gotowy krem czekoladowy i tylko je przekladalam,tez byly pyszne.Musze je zrobic wygladaja smakowicie. Cytuj
ela2225 Opublikowano 5 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2008 J ateż popieram wafelki sa super smaczne i szybko się robi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi