gagatu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Agata, jestem studentką i często sytuacja wymaga ode mnie żeby coś samemu ugotować, najlepiej coś szybiego i taniego. Przeglądając forum znalazłam wiele ciekawych przepisów, mam nadzieję że staną się one dla mnie inspiracją do przygotowywania "studenckich pyszności" :oops: No i super gdybym czasami znalazła coś extra dla męskiego podniebienia :razz: Pozdrowionka dla wszystkich! :oops: Cytuj
Dorunia Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witaj Agatko!!! Bardzo dobrze trafiłaś...tutaj znajdziesz wszystko co będziesz chciała i na co będziesz miała ochotę to sobie przyrządzisz.W razie jakichkolwiek wątpliwości pytaj...tutaj wszyscy jesteśmy zawsze pomocni. Pozdrawiam :oops: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witaj Agatko wśród nas !! Znajdziesz tu wiele łakoci nawet nie wymagający dużych nakładów finansowych. Pozdrawiam Cytuj
renigliwice Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Ja również witam Cię Agatko bardzo serdecznie! :oops: :oops: :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam Ciebie Agatko serdecznie, przekonasz się że z nami będziesz się czuła bardzo dobrze. Cytuj
basga Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witaj Agatko wśród nas! Cytuj
Basia K Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witaj Agatko! Tu znajdziesz SAME swietne(bo przede wszystkim sprawdzone) przepisy! Cytuj
wiola344 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 :oops: :razz: Witaj agatko wśród samych smaczniaków ,wszyscy jesteśmy gotowi aby zawsze służyć rada i dobrym przepisem (sprawdzonym) :oops: :oops: :oops: .Pozdrawiam i uczuj się dobrze wśród nas.Wiola. Cytuj
ela52 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witaj Agatko!!! Ciesze sie, ze dolaczylas do naszej ekipy smaczniakow. Znajdziesz tutaj bardzo duzo sprawdzonych przepisow. Pozdrawiam cieplutko :oops: :oops: :razz: Cytuj
Wiolka Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Witaj Agatko wśród nas dobrze trafiłaś to forum jest prawdziwą studnią przepisów kulinarnych i wszystkie są sprawdzone . Pozdrawiam. Cytuj
Dorota Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Witaj Agatko :razz: Fajnie, że do nas dołączyłaś. Z naszymi przepisami Twoje obiadki na pewno będą szybkie, tanie i smaczne. Życzę Ci powodzenia w kucharzeniu i pozdrawiam :grin: Cytuj
Helka Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2007 Agatko wsrod smaczniakow Cytuj
Doris Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Agatko witam Cię cieplutko. :grin: To forum to kopalnia przepisów, sama się o tym przekonałam. :razz: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witaj wśród NAS :grin: Odkąd zaglądam na forum, moja kuchnia zmieniła się nie do poznania, czego i Tobie życzę, pozdrawiam :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi