gagatu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Szukam ciekawych i smacznych (właściwie jak sama nazwa forum i portalu wskazuje - na pewno tylko takie tutaj znajdę) przepisów na pasty do chleba czy krakersów (wersja studencka, przydaje się na imprezy :oops: ). Proszę, jeśli znacie jakieś przepisy - piszcie. Cytuj
renigliwice Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Pasta z żółtego sera: https://www.smaczny.pl/forum/index.php?act=...f=10&t=4418 Coś poknociłam, nie wyświetla się ta strona. Przepraszam. Później to poprawię, chyba,że ktoś to wcześniej zrobi za mnie. Bardzo proszę. :oops: Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Tutaj masz dobry przepis na tę pastę :oops: Cytuj
renigliwice Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Bardzo Ci dziękuję Doruniu za pomoc. :oops: Cytuj
Dorunia Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Znalazłam jeszcze coś takiego i takiego...może Ci się przydadzą. Pozdrawiam :oops: :oops: :razz: Cytuj
gagatu Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Dziękuję Wam bardzo za podesłanie przepisów, przydadzą mi się bardzo :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi