kate_76 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 U mnie niestety wszelkie ciasta sa "pochlaniane"prawie tego samego dnia ale o ile pamietam to nic "sie nie dzialo"z bananem ktory jest przecierz w srodku i na dodatek w lodowce polecam i pozdrawiam Cytuj
renigliwice Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Można banana skropić sokiem z cytryny, to wtedy nie ściemnieje.Wypróbuję na pewno, bo bardzo podoba mi się ten przepis. Dziękuję :oops: :oops: :razz: Cytuj
kate_76 Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 kupilam wafle reszta skladnikow byla w domu i juz gotowy bananowiec tylko ze ja do masy dodalam 2 lyzeczki kakao Cytuj
renigliwice Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Dziękuję za zdjęcie. Spróbuję zrobić jedną roladkę z kakao a drugą tak, jak podała Agusia. Pozdrawiam gorąco. Renata :razz: Cytuj
Gość kOOniki250 Opublikowano 11 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2008 Heelllo xD mam prosbe czy moglby kto umiescic zdjecie tego deseru ?? z gory dziekuje :D pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi