aska1985 Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 25 dag cukru 6 białek 1 paczka cukru waniliowego sok z jednej cytryny Przygotowanie: Białka ubić napianę w misce, dodać cukier i ubijać dalej. Postawić miskę na garnku z gotującą wodą dodać, cukier waniliowy, sok z cytryny i ubijać około 15 minut do zgęstnienia. Blachę wysmarować i układać na niej metalową łyżką kupki masy. Piec w lekko ogrzanym piekarniku. Najlepiej po upływie pół godziny przełożyć ciasteczka z blachy na papier i pozostawić w piekarniku przez noc. SMACZNEGO? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.