basga Opublikowano 15 Maja 2012 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Może barwa zależy od długości gotowania albo od ilości pyłku na kwiatkach...Z imbirem nie robiłam a w tym roku nie robię,bo mam jeszcze zapasy.Robiłam nalewkę imbirową z cytrynami i już jej nie ma i do tego się przymierzam jeszcze a z nowych przepisów to...póki co studiuję te książeczki z serii Przepis na zdrowie i tam jest parę intrygujących przepisów.Teraz to zastanawiam się nad wykorzystaniem kwiatów czarnego bzu i lipy bo wkrótce będzie kwitła.Robiłam nalewkę na spirytusie z kwiatów kasztanowca-taką do nacierań,stłuczeń,żylaków itp ale jeszcze naciąga. Cytuj
Dorota Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Ooo... same ciekawe przepisy Basiu :D jakbyś miała chwilkę to podzielisz się nimi z nami? :blush: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.