Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może barwa zależy od długości gotowania albo od ilości pyłku na kwiatkach...Z imbirem nie robiłam a w tym roku nie robię,bo mam jeszcze zapasy.Robiłam nalewkę imbirową z cytrynami i już jej nie ma i do tego się przymierzam jeszcze a z nowych przepisów to...póki co studiuję te książeczki z serii Przepis na zdrowie i tam jest parę intrygujących przepisów.Teraz to zastanawiam się nad wykorzystaniem kwiatów czarnego bzu i lipy bo wkrótce będzie kwitła.Robiłam nalewkę na spirytusie z kwiatów kasztanowca-taką do nacierań,stłuczeń,żylaków itp ale jeszcze naciąga.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.