ainoh7 Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 hey dostałam dwa dorsze zamrozone.. nie sa to filety tylko całe ryby co moge z tym zrobic? jak to przyrzadzic? rozmrozic i na patelnie? jak sie zato zabrac czy ktos wie moze? bede wdzieczna :razz: Cytuj
DeLarge Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 pokroić w dzwonki, przyprawić, obtoczyć w mące i na patelnię... Cytuj
elusia Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Witam,z calej ryby robi sie to samo co z fileta z tym,ze sie dluzej smazy i sa osci.Mozna tez wyfiletowac,a jak wyjdze filet postrzepiony to zrob kotlety. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.