jot Opublikowano 13 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2007 mam 1kg bialego sera jest wekend i muszę upiec ciasto , niechciałabym już sernika bo był w swięta co mam upiec? p o m o c y :D :razz: :grin: :razz: :grin: :razz: :razz: :D :razz: :D Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Może jeśli nie ciasto to pączki? > Pączki Z Ciasta Twarogowego, zamiast drożdży - proszek do pieczenia z przepisu INY Cytuj
ottawa Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 mozna też zrobić oponki, lub "sernik" na winie :razz: to jest po prostu, ciasto kakaowe i do tego ciasta, dodaje sie "kupkami" ser... jak wiesz co to za sernik, mozna sprobowac... pozdrawiam Jola :grin: Cytuj
basga Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 albo warkocz drożdżowy lub drożdżóweczki z serem :razz: Cytuj
Jolanta Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 jesli jeszcze nie upieklas nic z tego sera to polecam serni ''pod pierzynka'' zawsze wychodzi i jest smaczny a co najwazniejsze -puszysty jak ''almette''.Pozdrawiam :razz: Cytuj
Wiolka Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Miałam kiedyś podobny problem co zrobić z większą ilością twarogu , ale pogrzebałam w przepisach i upiekłam Izaurę jest dobra i moim domownikom bardzo smakowała.Pozdrawiam. :razz: :razz: :grin: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 A może sernik z budyniem czekoladowym?? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi