Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już połowa kwietnia za nami, niedługo zaczną się majówki - spotkania przy ognisku czy grillu. Dobrze by było już teraz pomyśleć, co zaserwować oprócz tradycyjnych kiełbasek. Znacie ciekawe przepisy na grillowane mięsa, sałatki, przekąski czy ciasta, które pasują by je podać w warunkach ogrodowych??

Opublikowano

:grin: :razz: JA WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z PIERWSZEGO GRILLA W TYM ROKU :grin: Mnie tam wystarcza zwyczajna i kawa :razz:

Opublikowano

Ja z grilla lubię kurczaczka,szaszłyki mięsno-warzywne,rybki,karkóweczkę,boczuś,a nawet kaszankę...kiełbaskę wolę zjeść pieczoną nad ogniskiem :grin: U mnie jutro wielki rodzinny grill będzie :razz:

Opublikowano

Jutro jadę na pierwszego grila w tym roku do moich rodziców. :grin: Zabieram ze sobą wałówkę skrzydełka, boczek i szasłyki oczywiście wszystko przyprawione.Oby pogoda dopisała. :razz: :grin: :razz:

Opublikowano

Ja też tęsknię za grillem,może w przyszłym tygodniu bo dzisiaj jadę na poświąteczną imprezę do rodziców. Chociaż ja z grilla najlepiej toleruje pieczony chlebek,bo ciągle mam jakieś problemy żołądkowe.Lubię jednak patrzeć jak inni jedzą ze smakiem.

Opublikowano

Droga Inko pogoda była i jest nadal nawet na 103 gril udał się aż szkoda było wracać do domu ale cóż jutro szkoła i praca.Pozdrowienia dla forumowiczek grilowiczek. :razz: :razz: :grin:

Opublikowano

Ja z moją przyjaciółką na grila (co prawda jeszcze w zeszłym roku) zabrałyśmy suróweczkę z młodej kapustki, kiszkę ziemniaczaną, kiełbaskę. Miałyśmy także przygotowany bigos, także z młodej kapuski (zamkełyśmy go w plastkiowym pojemniku co sprawiło, że był długi czas ciepły). Na grila polecam także rybkę- panga smakuje wyśmienicie :razz: