gagatu Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Już połowa kwietnia za nami, niedługo zaczną się majówki - spotkania przy ognisku czy grillu. Dobrze by było już teraz pomyśleć, co zaserwować oprócz tradycyjnych kiełbasek. Znacie ciekawe przepisy na grillowane mięsa, sałatki, przekąski czy ciasta, które pasują by je podać w warunkach ogrodowych?? Cytuj
basga Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 :grin: :razz: JA WŁAŚNIE WRÓCIŁAM Z PIERWSZEGO GRILLA W TYM ROKU :grin: Mnie tam wystarcza zwyczajna i kawa :razz: Cytuj
Dorunia Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Ja z grilla lubię kurczaczka,szaszłyki mięsno-warzywne,rybki,karkóweczkę,boczuś,a nawet kaszankę...kiełbaskę wolę zjeść pieczoną nad ogniskiem :grin: U mnie jutro wielki rodzinny grill będzie :razz: Cytuj
mac51 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Tutaj już jest parę przepisów .Zobacz :razz: Cytuj
Wiolka Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Jutro jadę na pierwszego grila w tym roku do moich rodziców. :grin: Zabieram ze sobą wałówkę skrzydełka, boczek i szasłyki oczywiście wszystko przyprawione.Oby pogoda dopisała. :razz: :grin: :razz: Cytuj
ina12 Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2007 Wiolka pogoda będzie na 102. Cytuj
apsik Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Ja też tęsknię za grillem,może w przyszłym tygodniu bo dzisiaj jadę na poświąteczną imprezę do rodziców. Chociaż ja z grilla najlepiej toleruje pieczony chlebek,bo ciągle mam jakieś problemy żołądkowe.Lubię jednak patrzeć jak inni jedzą ze smakiem. Cytuj
Wiolka Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2007 Droga Inko pogoda była i jest nadal nawet na 103 gril udał się aż szkoda było wracać do domu ale cóż jutro szkoła i praca.Pozdrowienia dla forumowiczek grilowiczek. :razz: :razz: :grin: Cytuj
Dorunia Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Pierwszy grill w tym roku zaliczony do udanych...jedzonko super upieczone...atmosfera super i do tego jeszcze trochę opalenizny na ciele :grin: :razz: :grin: Pozdrawiam :razz: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2007 Ja z moją przyjaciółką na grila (co prawda jeszcze w zeszłym roku) zabrałyśmy suróweczkę z młodej kapustki, kiszkę ziemniaczaną, kiełbaskę. Miałyśmy także przygotowany bigos, także z młodej kapuski (zamkełyśmy go w plastkiowym pojemniku co sprawiło, że był długi czas ciepły). Na grila polecam także rybkę- panga smakuje wyśmienicie :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi