amelia1 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Mac te zdjęcia naprawdę działają na wyobraźnię, strasznie lubię kociołek a zwłaszcza jak mamcia go przyżądzi, ja sama jeszcze nie piekłam, niestety tutaj gdzie obecnie mieszkam nie mogę palić ognisk, teren prywatny, hotel, a z ogniska smakuje najlepiej, ale jak sobie przypomnę ten smak kociołka na polanie, o matko jaka jestem głodna Naprawdę polecam to danie każdemu, nie pożałujecie. Pozdrawiam Amelia Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Mac posiadam garnek do grilowania i czy pieczonki mogę zrobić na gazie, proszę doradź mi. Przecież na balkonie nie będę robić, na działkę nie mam pojęcia kiedy będę mogła zacząć jeździć. Widząc na zdjęciu ja muszę zrobić i podoba mi się wymieszanie składników. Mac piękne zdjęcia dodajesz, a potrawy i wypieki to wszystko przez Ciebie jest poprostu wypieszczone. Cytuj
wiola344 Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 :cry: Witaj ineczko kociołek powinno się robić na ognisku a ja go piekę poprostu w piekarniku i zapewniam cię ze jest równie smaczny jak z ogniska :cry: :razz: Pozdrawiam Cytuj
mac51 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Witaj Ina :cry: Na gazie nigdy nie robiłem więc nie wiem co Ci doradzić. Ale jeżeli kociolek zmieści się do piekarnika to na pewno sie uda. Tak chyba robiła to Wiola.Pozdrawiam :cry: Cytuj
Basia K Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Ja kiedys robilam na gazie. Robilam mala porcje,taka "jednoosobowa",to wyszlo nawet nawet,ale przy wiekszej ilosci,wydaje mi sie,ze moze sie przypalac. W piekarniku,jak najbardziej. Cytuj
Basia K Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 MAC narobiles mi smaka.... :cry: Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Jednak spróbuję zrobić na gazie bo ten garnek co mam do grilowania nie wolno wstawiać do piekarnika i on nie jest teflonowy tylko czymś innym jest powlekany. Cytuj
wiola344 Opublikowano 30 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 :cry: Ino nie musi być garnek do grilowania możesz to zrobić w rondlu do pieczenia mięsa albo naczyniu żaroodpornym aby tylko było dobrze przykryte, ja robie w rondlu i do piekarnika :cry: Cytuj
Dorota Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Właśnie miałam to napisać, że takie pieczonki można zrobić w rondlu :cry: My, jak czasami mamy ochotę na pieczonki, a pogoda niestety na to nie pozwala - to zawartość kociołka przekładam do dużego rondla i piekę w piekarniku :cry: Cytuj
basga Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Super...tylko pamiętajcie o uchwytach bo jeszcze się mogą stopić w piekarniku :cry: Cytuj
ina12 Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Bardzo dziękuję za porady, skorzystam z nich. Cytuj
amelia1 Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Wiecie, jak można w piekarniku to i ja się chyba skuszę, tak bardzo lubię kociołek, ale nie mam piekarnika, czy w prodiżu mi wyjdzie, jak myślicie?? Bo teraz to mam taką ochotę zrobić to danie. Poradźcie mi kochani :cry: Pozdrawiam Amelia Cytuj
amelia1 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witam wszystkich smaczniaków!!! No i się skusiłam, danie wyszło mi w prodiżu, było super, mniam. Niczym nie różniło się od tego co mamcia robiła w domku :wink: Pozdrawiam Amelia Cytuj
wiola344 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 :wink: :grin: Witaj amelciu bardzo sie cieszę że kociołek i z prodiża smakował choć ja w prodiżu nie robiłam ,ale jest to dobry przykład dla wszystkich którzy się zastanawiają w jakim naczyniu to piec :razz: :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.