EWA1992 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Kasiulek - kupiłam dzisiaj jogurcik ale w przepisie jest ,że potrzeba aż 3 jogurty? A ja kupiłam tylko jeden :razz: . Cytuj
ina12 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Kasiulek dziękuję za przepis, sernik jest bardzo smaczny i upiekł się już w ciagu 55 min. w tortownicy o średnicy 25 cm. Po mojej obserwacji to do jutra pewnie nie zostanie nawet kawałek. Ocenę wystawiłam i bardzo go polecam. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj
ela2225 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Bardzo polecacie ten serniczek więc jutro mam wolne to zrobię i napiszę jak wyszedł. :razz: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Kasiulek - kupiłam dzisiaj jogurcik ale w przepisie jest ,że potrzeba aż 3 jogurty? A ja kupiłam tylko jeden :razz: . Ewa ale potrzebne są tylko 2 jogurty :razz: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Kasiulek dziękuję za przepis, sernik jest bardzo smaczny i upiekł się już w ciagu 55 min. w tortownicy o średnicy 25 cm. Po mojej obserwacji to do jutra pewnie nie zostanie nawet kawałek. Ocenę wystawiłam i bardzo go polecam. Pozdrawiam serdecznie. Pani Halinko cieszę, się że serniczek się udał no i, że smakuje!! Pozdrawiam serdecznie Kasia :razz: Cytuj
apsik Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Po komentarzu Halinki ,którą uważam za mistrzynię wiedzy kulinarnej jednak muszę spróbować upiec ten serniczek jeszcze raz,bo mi opadł troszkę więcej niż na zdjęciu. W smaku jak już pisałam był pyszny,bo zdążyłam spróbować tylko jeden kawałeczek,musiałam wyjechać a jak wróciłam to nic nie było i na dodatek nikt nie chciał się przyznać kto zjadł. :razz: Tak że Kasiulku nie rezygnuję tylko będę piekła jeszcze jak zdobędę odpowiedni jogurt,jest to trudne bo do najbliższego miasta mam 25 km,w mojej miejscowości nie ma takich różności. POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACUJĄCYCH I ODPOCZYWAJĄCYCH. Cytuj
EWA1992 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2007 KASIULEK - dzięki, pytam dlatego,że w podanym przepisie dołączonym do jogurciku są aż 3... No cóż ostatnio chodze rozkojarzona :razz: . Jutro jak będę w Kielcach to sobie kupie :razz: i zrobie na 3maja. Tak forumowiczki-smakoszki zachwycają serniczek iż sama musze zrobić. Pozdrawiam Ewa. Cytuj
Helka Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Kasiulek dzis upieklam sernik z jogurtow - coz powiedziec mozna jest to poprostu niebo w gebie! Cytuj
wiola344 Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 :razz: Zgadzam się całkowicie z Helką jest to niebo w gębie ale bym je nazwała JOGURTOWE NIEBO rozpływa się w ustach PYSZNE że brak słow ,trochę później dolącze zdięcia z mojego wypieku gdyż córka posiała mi kabel do kompa ,i mam troszkę pomysłółw jak zrobic aby nie opadało ale jak już zrobie to napewno się ze wszystkimi podziele :razz: jeszcze dodam że bardzo dobrze nadają się jogurty z biedronki TOLA naturalny bez cukru jest gęsty można go kroic :razz: Cytuj
Terka Opublikowano 1 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2007 Ja tez już wypróbowałam ten przepis, rewelacja,proste,szybkie i smaczne.U mnie nawet nie zdążył wystygnąć,zjedli odrazu.Mnie osobiście też smakował chociaż nie lubię serników ,ale ten jest taki inny,delikatny i puszysty.Robiłam z jogurtów naturalnych Bacoma. Wszystkim gorąco polecam :razz: Cytuj
EWA1992 Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Dzisiaj zrobiłam serniczek i jest smaczny tylko niestety mi na środku opadł :razz: . Kasiulek dziękuje za przepisik i pozdrawiam Ewa. Cytuj
Klosewik Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2007 Do czego można porównać smak tego sernika z jogurtów ? Czy jest on podobny do takiego ze zwykłego sera ? Jogurty bałkańskie widziałam dzisiaj w Hipernowej, identyczne, jak na zdjęciu, z Grekiem. Cytuj
ela2225 Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 Zrobiłam jest super polecam Mąż stwierdził właśnie że mu na długo nie starczy :razz: znaczy że taki smaczny Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi