andy8 Opublikowano 5 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2007 ja też dzisiaj zrobiłam ,wyrósł ogromny a potem opadł narazie jest ciepły więc nie próbowałam,ta masa wydaje mi sie taka rzadka czy on potem sie zespoli i będzie taki ścisły na waszych zdjęciach widać że tak-poczekam :grin:??: Cytuj
hazo Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Dzięki przepisowi na ten sernik trafiłam na to forum. Nie sposób było nie spróbować. Najpierw się przestraszyłam, bo wyjęłam z pieca takie monstrum: Ale już po półgodzinie opadł do brzegów formy, a dziś wygląda tak: Bardzo smaczny, a przy tym szybko i łatwo się robi. Cytuj
Klosewik Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Kochani ! Ponawiam moje pytanie: do czego można porównać smak sernika jogurtowgo ? Do normalnego sernika ? Cytuj
hazo Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 Według mnie tak, do sernika. Delikatnego, lekkiego, a zarazem wilgotnego sernika. Cytuj
ottawa Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2007 na 100% do sernika...i to do PYSZNEGO sernika!! Jola :grin: Cytuj
Klosewik Opublikowano 7 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2007 Dziękuję, kochane ! Koniecznie muszę wypróbować ten przepis. Cytuj
andy8 Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 sernik z jogurtu jest bardzo dobry,wilgotny i delikatny najlepszy na drugi dzień,próbujcie śmiało robi się szybko,dziękuję za przepisik :grin: Cytuj
niuniaczek Opublikowano 8 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2007 Dzięki za przepis :razz: - uwielbiam serniczki - jak tylko kupię odpowiedni jogurt, to będe go mieć!!!! Teraz piję kawę i musze przełykać ślinkę patrząc na zdjęcia .... straszne .... :grin: dzięki, pozdrawiam, :razz: Cytuj
basga Opublikowano 12 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2007 sernik pyszota,ja mam niezbyt wysoką forme więc zrobiłam w 1 dużej +1 keksówka. Zostawiłam w piekarniku bo musiałam wyjść no i trochę opadł ale jest OK. Cytuj
ali Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Zrobiłam, ale mi nie przypadł do gustu. Opadł strasznie. Cytuj
azi Opublikowano 13 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2007 Może ja też się skuszę :razz: , bo wygląda bardzo ładnie Cytuj
amelia1 Opublikowano 14 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2007 Witajcie!!! Serniczek pierwsza klasa, opadł mi strasznie, ale był tak smaczny, że mąż powiedział, nie ważne, że opadł, popatrz jak smakuje(mój mąż nie przepada za sernikami, a zjadł prawie całe ciacho :grin: ), wydaje mi się, że z rodzynkami będzie jeszcze smaczniejszy, no i mozna go polac polewą czekoladową lub na wierzch ułożyć owoce i polać galaretką taka letnia wersja. Polecam każdemu, szybko się robi, smakuje bosko, nawet jak opadnie, jedyny minus to to, że tak szybko znika :mrgreen: i zaraz trzeba piec następny. Pozdrawiam Amelia Cytuj
Kasiulek Opublikowano 17 Maja 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2007 Amelio... powiem szczerze, że robiłam ten sernik z galaretka i z owocami, ale nie smakował mi tak bardzo... ale to kwestia smaku :mrgreen: Pozdrawiam Kasia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi