Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja też dzisiaj zrobiłam ,wyrósł ogromny a potem opadł narazie jest ciepły więc nie próbowałam,ta masa wydaje mi sie taka rzadka czy on potem sie zespoli i będzie taki ścisły na waszych zdjęciach widać że tak-poczekam :grin:??:

Opublikowano

Dzięki przepisowi na ten sernik trafiłam na to forum. Nie sposób było nie spróbować. Najpierw się przestraszyłam, bo wyjęłam z pieca takie monstrum: post-5816-1178437680_thumb.jpg Ale już po półgodzinie opadł do brzegów formy, a dziś wygląda tak: post-5816-1178437735_thumb.jpg Bardzo smaczny, a przy tym szybko i łatwo się robi.

Opublikowano

sernik z jogurtu jest bardzo dobry,wilgotny i delikatny najlepszy na drugi dzień,próbujcie śmiało robi się szybko,dziękuję za przepisik :grin:

Opublikowano

Dzięki za przepis :razz: - uwielbiam serniczki - jak tylko kupię odpowiedni jogurt, to będe go mieć!!!! Teraz piję kawę i musze przełykać ślinkę patrząc na zdjęcia .... straszne .... :grin: dzięki, pozdrawiam, :razz:

Opublikowano

sernik pyszota,ja mam niezbyt wysoką forme więc zrobiłam w 1 dużej +1 keksówka. Zostawiłam w piekarniku bo musiałam wyjść no i trochę opadł ale jest OK.

post-4359-1178971494_thumb.jpg

Opublikowano

Witajcie!!! Serniczek pierwsza klasa, opadł mi strasznie, ale był tak smaczny, że mąż powiedział, nie ważne, że opadł, popatrz jak smakuje(mój mąż nie przepada za sernikami, a zjadł prawie całe ciacho :grin: ), wydaje mi się, że z rodzynkami będzie jeszcze smaczniejszy, no i mozna go polac polewą czekoladową lub na wierzch ułożyć owoce i polać galaretką taka letnia wersja. Polecam każdemu, szybko się robi, smakuje bosko, nawet jak opadnie, jedyny minus to to, że tak szybko znika :mrgreen:  i zaraz trzeba piec następny. Pozdrawiam Amelia

Opublikowano

Amelio... powiem szczerze, że robiłam ten sernik z galaretka i z owocami, ale nie smakował mi tak bardzo... ale to kwestia smaku :mrgreen: Pozdrawiam Kasia.