Basia K Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Prawda,ze piekny ? :wink: Cytuj
marzycielka Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 pani Basiu pani serniczek naprawdę bardzo ładnie wygląda i na pewno również świetnie smakuje,więc nie pozostaje mi życzyć pani i rodzince smacznego :wink: Cytuj
apsik Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Basiu jest piękny [i to za mało powiedziane]jest przepiękny i wygląda strasznie apetycznie. Cytuj
Basia K Opublikowano 9 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 To znów ja... Dziekuje za pochwaly. A do Marzycielki---> Skarbie,nie mów mi "pani".Tu sa wszyscy na "ty" :wink: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 9 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2007 Kobitki- i jak tu można przejść na dietkę skoro każda/y dokłada jakieś zdjęcia i super przepisy!! Wymiękam poprostu! :wink: Cytuj
marzycielka Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dobrze Basiu,postaram się,choć pewnie jest różnica wieku pomiędzy nami.Ja mam 24 lata.Nie wiem ile ty Basiu. Cytuj
ina12 Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Kasiulek wiesz że są takie strony bez diety i o niej nie mamy nawet co marzyć, tylko się delektować. Cytuj
andy8 Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Basiu pięknie ci ten serniczek wyrósł mnie zawsze opada choć w smaku jest bez zarzutu,czy robiłaś na bałkańskich. Marzycielko tutaj nie ma znaczenia kto ile ma lat bo nikt tu nikogo o wiek nie pyta pisząc sobie po imieniu łatwiej się nam ze sobą porozumieć także ja jestem ania witaj na forum,jestem kilka latek od ciebie starsza :wink: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Witajcie! W Łodzi nie spotkałam jogurtu Bałkańskiego , więc poszłam do sklepu z synem i na " Trzęsienie " :wink: :grin: sprawdzaliśmy gęstość. Kupiliśmy Bakomy, był zupełnie jak serek i serniczek wyszedł palce lizać. Teraz na te gorące dni jak znalazł, raz serniczek, raz oszukaniec z owocami. Pozdrawiam Wszystkich Łasuchów Cytuj
marzycielka Opublikowano 11 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2007 Aniu miło mi Cię poznać.Ja mam na imię Lidka.Masz rację jest przyjemniej zwracać się do siebie po imieniu niż tak oficjalnie.Pozdrawiam. :wink: Cytuj
annu Opublikowano 15 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2007 Witam. Upieklam wczoraj wieczorem ten serniczek. Piekl mi sie troche dlugo, bo az 2 h, ale moj piekarnik potrafi piec biszkopt ponad 2 godziny, wiec w tym temacie juz nic mnie nie zdziwi :wink: Dzis rano wzielam sobie kawaleczek i glosno krzycze - serniczek jest PYSZNY :grin: Ciekawe czy sernik przetrwa do soboty, moj maz i corka to straszne lasuchy :grin: A jogurty Balkanskie kupilam w Tesco. pozdrawiam i dziekuje za przepis Cytuj
wiola344 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 :wink: Witam dziś po raz trzeci robiłam serniczek i to z podwójnej porcji i w końcu kupiłam w tesco jogurt bałkański,wyszedł rewelacyjny a co najważniejsze nie wypłynęły mi biszkopty jak zawsze hihihi nawet wylewał sie z blachy tak urósł oto moje dzieło wreszcie takie jak powinno być :grin: :grin: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 16 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 Mniam mniam :grin: Wiola w końcu Ci się udało :grin: GRATULUJĘ!! :wink: Cytuj
wiola344 Opublikowano 17 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2007 :cool: Dzieki kasiulek za pochwałe ,z natury jestem uparciuchem i jak coś jest pyszne a mi nie wyjdzie to dotąd bedę robić aż się uda i nawet sama jestem z siebie zadowolona że taki piękny wyszedł,ale aby nie przechwalić to już pochwał wystarczy ,jeszcze raz dziekuje za extra przepis.Pozdrawiam . :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi