Kasiulek Opublikowano 15 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2007 emcyber nie poddawaj się... mi np. nigdy nie wychodzą ciasta drożdżowe ale próbuje :sad: może w konću się uda... Cytuj
emcyber Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2007 ehhh no może masz rację poprobuje jeszcze troche moze znajde przepis na idealny sernik dla mnie:D fajnie by było bo u mnie w domu wszyscy lubia serniki :sad: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 17 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Powtórzę się- użyj fixu do sernika. Moja ciotka- która zapewniam was z ręką na sercu nie należy do dobrych kucharek użyła tego sernika fixu- mówi, że jej nie opadł. Polecam i pozdrawiam! Cytuj
andy8 Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Kasiulek zrobiłam tak jak poleciłaś dodałam sernix firmy oetker,nie opadł dużo tylko troszeczkę i bardzo,bardzo delikatny jak puch dzięki serdeczne za tę podpowiedź ;) Cytuj
Kasiulek Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja też do sernika czarno- białego użyłąm tego fixu ;) opadł odrobinę... ale sernik ma to do siebie, że opada :) Fajnie, że smakowało!! Cytuj
kim Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Kasiulek, ja dziś będę piekła ten serniczek, przeczytałam juz całe forum na jego temat i zaraz jeszcze lece po fix do serniczka:) Dam znac czy wyszło, mam nadzieje, ze tak, bo robie go na jutrzejsza imprezke imieninową;) Pozdrawiam:) Cytuj
Kasiulek Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Kim- no to powodzenia życzę!! Napiszę jeszcze raz w razie czego. Masa do tego sernika nie wymaga długiego mieszania- wystarczy tylko tyle aby połączyły się wszystkie składniki. Pozdrawiam!! Cytuj
kim Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Zaczynam..;) Biszkopty juz w tortownicy;) Cytuj
kim Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Serniczek pyszny, bardzo szybko znikł ze stołu...dziękuję za świetny przepis:) Cytuj
viola32 Opublikowano 26 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2007 W sernikach wlasnie o to chodzi ,ze tylko laczymy skladniki a nie wbijamy powietrze,bo im wiecej go tym piekniej wyrosnie ale i duzo opadnie.Pozdrawiam :evil: Cytuj
marysiasto Opublikowano 27 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2007 Następnym razem spróbuje z ty fixem bo bardzo opadł ale jest bardzo dobry. Cytuj
walentyna Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Witaj Kasiulek.Przeczytałam uważnie wszystkie posty , rady i jutro sie skusze na ten sernik , jeszcze nigdy nie piekłam sernika , jak upiekę to napiszę jak mi wyszedł . Dziewczyny takiego smaka "narobiły" tymi zdjęciami sernika... :P Cytuj
Kasiulek Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Walentynko powodzenia :P Cytuj
walentyna Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Sernik jest przepyszny, bardzo delikatny w smaku , puszysty ... Udało mi się kupić jogurt bałkański , trochę za długo go w piecu przetrzymałam ale sąsiadka mnie zagadała :P około 50 - 55 minut starczy. a o to mój serniczek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.