andy8 Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Robiłam sernik ponownie tym razem zrobiłam na herbatnikach i smakował mi o wiele lepiej niż na biszkoptach,teraz będę go robić tylko na herbatnikach ale to jest tylko moje zdanie piszę tylko dla tych którym biszkopty nie podchodzą Cytuj
Gość agnolc Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Dla wszystkich poszukiwaczy jogurtów bałkańskich;są w netto.Dzis zrobiłam pierwszy raz mało opadł ale niestety sie lekko przypalił przesadziłam z temperatura.Jutro robie znowu. Cytuj
ala291 Opublikowano 7 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2008 Nie musza być wcale jogurty bałkańskie! Od samego początku piekę ten sreniczek, tylko na jogurtach naturalnych -bałkańskich też nigdzie nie mogłam dostać- i jest suuuuuuuuuuuuuuuper :) :razz: Cytuj
zebcia Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2008 I ja dziś piekłam ten serniczek. Pyyyyyyyyyszny tylko niestety opadł, ale nie poddaję się jutro lecę po ten sernix i próbuję dalej :-D Cytuj
zebcia Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2008 Dopiero wczoraj upiekłam ten sterniczek dodając sernix i bezproblemowo wyszedł, a do tego zanim się obejrzałam zniknął ze stołu. Dzięki dziewczyny za wszelkie podpowiedzi. Zaczyna mi się podobać pieczenie z Wami:) Cytuj
Kaliope Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Upiekłam ten sernik i wszyscy się zachwycali. Bardzo smaczny! Użyłam jogurtów naturalnych a na wierzch ugotowałam polewę. Serniczek jest delikatny w smaku i puszysty jak pianka. Następnym razem spróbuję z rodzynkami. Dziękuję Autorce za przepis i pozdrawiam :D Cytuj
andy8 Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Kaliope ale ładnie wyrośnięty ja robię go od jakiegoś czasu na herbatnikach i bardziej mi taki smakuje :D Cytuj
Kaliope Opublikowano 11 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2009 Dziękuję :D Wyrósł rzeczywiście ładnie, później troszeczkę opadł ale w smaku pierwszorzędny :D Spróbuję z herbatnikami następnym razem i wtedy też dam rodzynki. Pozdrowienia Aniu. Cytuj
beatusek Opublikowano 6 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2009 Dziękuję za rewelacyjny przepis. :shock: Załączam zdjęcie :-? Pozdrawiam Beata Cytuj
fredzia Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2010 Witam. Znalazłam w sklepie jogurt z danona-Grecki jest Bardzo gesty.Upiekłam sernik,opadł mi ale tylko 1 cm.Zaraz bedziemy go konsumować z kawusią. Cytuj
monia79 Opublikowano 20 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2010 Po tylu pochwałach upiekłam ów sernik i muszę powiedzieć , że ......niebo w gębie :wink: Użyłam dwóch rodzai jogurtów jeden bałkański a drugi śródziemnomorski i zrobiłam na kruchym spodzie. We wcześniejszych postach jest problem opadania sernika, piekarnik otwieram dopiero po 20 minutach od wyłączenia na 10-15 minut i z powrotem zamykam zostawiam sernik do całkowitego wystygnięcia. Gorąco zachęcam do spróbowania przepisu , naprawdę warto. Pozdrawiam Cytuj
ala291 Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 monia79, piękny serniczek:) od dłuższego czasu piekę ten "serniczek" i dodaję teraz jogurty, jakie mam akurat w lodówce i wychodzi zawsze ;) prosty,szybki i niedrogi przepis na wspaniałe ciasto zwane "sernikiem" , nie zdarzyło mi się jeszcze żeby opadł, zawsze jest ładnie wyrośnięty,przepis wart wypróbowania i przy braku sera na sernik, śmiało można własnie taki "serniczek" upiec :wink: Cytuj
avva3 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2010 witam!!!przepis super,naprawdę godny polecenia... mam jedno pyt czy mozna do niego dodac, np rodzynki skorkr pomaranczowa obawiam sie nze moze opasc lub nie byc tak puszysty?? Cytuj
Ania 80 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 dziewczyny dziekuje za pochwaly, zgadza sie serniczek jest pyszny wszystkim smakowal, napewno jeszcze upieke. figiel kapiel wodna to poprostu do wiekszej blaszki niz ta w ktorej pieczesz sernik wlewasz troche wody i wstawiasz w nia te z sernikiem i do piekarnika Piekłam ten sernik kilka razy i poprostu pycha .Wszystkim smakuje.Pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.