Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to nie wiem w jakiej temperaturze, bo piekłam to w piecyku na prąd. Myślę, że 160-170 stopni było by odpowiednią temperaturą, ze względu na długi czas pieczenia :razz:

Opublikowano

:razz: Jeszcze jednej rzeczy zapomniałam napisać... Biszkopty układamy na suchą blachę- nie smarujemy formy żadnym tłuszczem ani niczym innym, ponieważ spowoduje to przypalenie się biszkopcików.

Opublikowano

Witam :razz: Ktarzynko! przecie jest napisana temperatura pieczenia 160-170 stopni :grin: .

A poza tym bardzo ineresujacy przepis ciekawe czy ten serniczek jest puszysty i czy nie opadnie?Pozdrawiam!

[E] [E] [E] [E] [E] [E] [E]

Opublikowano

Jolu, jest napisane bo edytowałam i dodałam parę informacji :razz: A co do puszystości serniczka... jest bardzo puszysty... :grin: Rozpływa się w ustach :razz:

Opublikowano

Witam :razz: Ktarzynko! przecie jest napisana temperatura pieczenia 160-170 stopni :grin: .

A poza tym bardzo ineresujacy przepis ciekawe czy ten serniczek jest puszysty i czy nie opadnie?Pozdrawiam!

[E] [E] [E] [E] [E] [E] [E]

Wielkie dzięki Jolanto, ale Kasiulek już zamieścił zmiany. Pozdrawiam
Opublikowano

Kasiulek... upiekłam wczoraj twoj serniczek, ale jak wspominalam, nie kupilam nigdzie jogurtu balkanskiego, wiec zrobilam z jogurtu naturlanego, bardzo gestego, wyszedl...SUPER!!! tak więc Kasiulek, mozna robic ten serniczek z innych, ale jak zaznaczylas, bardzo gęstych jogurtow...Ksiulek, serniczek wyszedl bardzo pulchny, wilgotny i naprawde wyrosl wspaniale... ciasto w/g twojego przepisu...PIERWSZA KLASA.... pozdrawiam Kasiulek i dziekuje za swietny przepis... Jola :)

Opublikowano

Kasiulek a moj wlasnie jest w piekarniku wyrosl''pod chmury'' nie moge sie doczekac aby go zdegustowac!!! :D .Jak bedzie gotowy to wkleje zdjecie.Pozdrawiam!

[LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY] [LINK NIEAKTUALNY]

PS. zapach w calym domu :)

Opublikowano

A propos jogurtów-widziałam w TV jak mieć gęsty jogurt-należy jogurt wylać na gęstą gazę lub papierowy ręcznik na sicie i odstawić do odcieknięcia a potem użyć.Nawet sporo płynu wyciekło.

Opublikowano

Kasiulek a oto obiecane zdjecie. Sernik jest pycha ale troche opadl :D

Pozdrawiam :)

[ZDJĘCIE NIEDOSTĘPNE]

PS.polecam moj ''sernik pod pierzynka'' rownie smaczny jak twoj!!

  • Like 1
Opublikowano

ale mam ochotę Jolu na twój piękny serniczek,chyba coś dzisiaj wykucharzę choć nie miałam takich planów :)

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.