margheritac Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 Sernik wspanialy. Ja, milosniczka smaku cytrynowego dodalam troche soku z cytryny, a jogurtu uzylam greckiego. Czekam z niepokojem powrotu meza z pracy, bo jak sie spozni spalaszuje wszystko sama, no nie zupelnie sama z syneczkiem w brzuszku. W koncu on tez wie co dobre!!!! Cytuj
Kasiulek Opublikowano 19 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 margheritac witaj na forum :cool: Cieszę się bardzo, że serniczek wam smakuje :razz: Cytuj
tysiak Opublikowano 22 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 a oto moje cudo które zrobiłam :cool: :razz: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 22 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2007 No no!! Ale wiecie co... mi ten sernik nigdy nie rósł do takich rozmiarów... Nie wiem czemu wam tak rośnie i opada... Dziwne ;P Cytuj
tysiak Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 hej co tu taka cisza? juz nikt nie piecze sernika?? :evil: Cytuj
Kasiulek Opublikowano 29 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 No widać nie :evil: Cytuj
aga0113 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2007 Sernik sie upiekł dzisija rano ale był goracy jak wychodzilam z domu i jeszcez nie wiem jaki smak. Bardzo urósł potem, opadł i bardzo popękał. Moim zdaniem będzie super bo próbowałam masy przed włożeniem do piekarnika. :evil: Na wysokośc w piekarniku był jak sernik który zrobiła tysiak. Cytuj
iwona30 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Dzisiaj piekę sernik bo od dłuższego czasu mnie kusiło żeby go upiec, właśnie siedzi w piekarniku, tylko ja dodałam jeszcze proszek do pieczenia i do białek jak mówiła Ela ocet, jak na razie to pięknie się piecze później napisze o efekcie końcowym. Pozdrawiam. Cytuj
iwona30 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Właśnie wyciągłam serowniczek po prostu rewelka prawie wcale mi nie opadł, ani mi nie pękł ale następnym razem muszę zrobić z półtorej porcji bo trochę dużą mam tortownicę. Kasiulek przepis super na pewno pójdzie przepis w świat jak dam spróbować koleżankom. Dziękuję i pozdrawiam. Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Piekłam go kolejny raz ,ale poraz pierwszy w nowym piekarniku. Wyszedł znakomity :razz: jak nigdy wcześniej chociaż go przypiekłam ,ale teraz już wiem ile go piec. Pozdrawiam i polecam wszystkim kto jeszcze nie piekł smakuje jak ptasie mleczko. :razz: Zdjęcia nie zrobiłam , bo zaszybko znikł. :mrgreen: Cytuj
Jolcia Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Takiego smaka robicie tym sernikiem że jutro muszę go upiec. Dam znać jak smakował. :razz: Cytuj
Katarzyna Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Jolciu na 1000% będziesz zadowolona :razz: , a i koszt niewielki Pozdrawiam Cytuj
ina12 Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2007 Jolu on jest naprawdę bardzo pyszny., będziesz zachwycona. Pozdrawiam Cytuj
Jolcia Opublikowano 8 Lipca 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2007 Faktycznie sernik bardzo smakował rodzince.Ja sobie tylko powąchałam. Niestety trochę opadł ale nie szkodzi.Zaraz przepis polecę w pracy. Dzięki Kasiulek. :razz: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi