Skocz do zawartości

Dla Tych Co Pieka Chleb


Rekomendowane odpowiedzi

  • 1 miesiąc temu...
Gość krymistado
Opublikowano

witaj,pozdrawiam wszystkich,jestem nowa na tej stronie i mam nadzieje,ze trafilam?? eksperymenty z wypiekiem chleba w piekarniku robilam juz nie raz z gotowymi mieszankami jak i na zakwasie. Niestety nie byly to wypieki ktorymi moglabm sie chwalic.Niedawno kupilam automat i myslalam,ze teraz to "ja" upieke chlebus, no i na 5 wypiekow 3 nieudane.Co robie zle, korzystam z gotowych mieszanek kupionych w "tesco" i stosuje sie do porad mistrza ANDRZEJA www.chlebpolski.pl prosze o porade, ogladajac zdjecia waszych wypiekow /wspaniale/ mam nadzieje, ze mi cos podpowiecie.POZDRAWIAM

Opublikowano

Spróbuj z tego przepisu....,wiele osób już wypróbowało ten przepis,sama dzisiaj upiekłam ten chlebuś,tym razem z czarnuszką...pychota.

Na początek robiłam z połowy porcji i kombinowałam ze smakami i dodatkami.

Dodam,że nie potrzebujesz gotowych mieszanek,które pewnie tanie nie są.

PS.NO I WITAM SERDECZNIE WŚRÓD NAS!

Gość krymistado
Opublikowano

DZIEKUJE, na pewno sprobuje, ale nie jestem pewna czy chodzi o ten przepis "daovay. JA nie tylko jestem " raczkujaca' w wypiekaniu chlebka w automacie, ale rowniez w poruszniu sie w komputerze, nie zawsze mam syna pod reka,aby mi pomogl w tych zawilosciach.SERDECZNIE DZIEKUJE ZA MILE POWITANIE BASGO

Opublikowano

TO WŁAŚNIE TEN PRZEPIS...JA PIEKĘ W FOREMKACH KEKSOWYCH BO NIE MAM AUTOMATU.

  • 1 rok później...
Opublikowano

Ja jestem przeciwniczka kupowania mieszanek.Po pierwsze - wychodza drozej.Po drugie-nie wiadomo do konca jaki jest jej sklad (naczytalam sie roznych reczy).A po trzecie - najzdrowszy chleb, to chleb na zakwasie a nie na drozdzach.

  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Przywiozłam ostatnio taką mieszankę z Włoch. Tam , na północy jest to bardzo popularne. Jednak zniechęciłam się po pierwszym wypieku. Nie ten smak. Jednak chleb przygotowany samodzielnie od początku do końca nie ma sobie równych.

  • 4 miesiące temu...

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

By using this site, you agree to our Warunki użytkowania.