mela Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam wszystkich w ten piekny Kwietniowy poranek,prosze o podpowiedz -czeka mnie małe przyjęcie na 15 osób, totalnie nie wiem co zrobic tzn.co podac na obiad,popołudnie i jakie ciasta upiec.Moze ktos mi podpowie za kazda podpowiedz serdecznie dziękuje. Cytuj
iwonka221 Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2007 Witam!!!Ja na Twoim miejscu zrobiłabym na kolacyjkę klopsiki w zalewie octowej,możesz również zrobić kotlety z piersi kurczaka,na każdego kotlecika podsmażonego kładziesz jedno winogrono i na to kawałek sera żółtego i to zapiekasz w piekarniku do rozpuszczenia sera,fajnie także wyglądaja pieczarki faszerowane mięskiem mielonym.Na kolację polecam sałatke Gyros,która jest bardzo pyszna,sałatkę z makaronu tortelini.Z ciast to polecam sernik rosa oraz pleśniaka,ewentualnie możesz zrobić śmietankowca na zimno.Jakby coś Cie interesowało to pisz śmiało.Pozdrawiam!ŻYczę miłej imprezki!!! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi